Plan uw showroombezoek

Wij hebben twee showrooms in Nederland, in Rijssen en in Aalsmeer. Zien, voelen, beleven en sfeerproeven, dat is waar onze showrooms om bekend staan. Wandel door de sfeervolle indoor- en outdoorafdelingen. Geheel ingericht volgens de toekomstige trends met sfeerkamers en passende potterie, woondecoratie, tableware, bloemvazen en mandwerk.

Ons House of Inspiration heeft een oppervlakte van meer dan 2500m². Bent u nog niet geweest?? Dan wordt het zeker tijd om Ter Steege en haar Twentse gastvrijheid te ontmoeten! Onze showroom in Aalsmeer is nog geen tien minuten lopen van de Bloemveiling. Dus bent u in de buurt, vergeet dan niet bij ons langs te komen.

Vind u het prettiger om op afstand de showroom te bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Met uw webshopaccount heeft u toegang tot de virtuele 360° showroom.

U bent van harte welkom in onze showrooms. In het formulier hieronder kunt u een bezoek reserveren. Na aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om het bezoek te bevestigen en de details te bespreken. Alvast van harte welkom!

Plan hier uw bezoek