Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

We blijven massaal thuis en de kerst vieren we met ons eigen gezin! Klein, maar gezellig! Echt tijd voor elkaar! De bordspellen worden weer van zolder gehaald, de haard gaat aan en de kerstboom staat te stralen als nooit te voren. Wat genieten! Ter Steege biedt je een uitgebreide collectie kersthangers- en decoratie voor een OER-Hollandse kerst!

OERHOLLANDSE KERST

De kerstboom in mooie rustige kleuren. Delftsblauw, wit en gouden accenten! Wie houdt er niet van? Geweldige kerstdecoratie om leuk te presenteren in de vorm van een pinguïn of sneeuwpop.
Mooie kerstballen, [die tegen een stootje kunnen dus ook onze huisdieren kunnen geen kwaad uitrichten] met tekeningen van grachtenpanden uit Amsterdam, molens, tulpen gecombineerd met kersttakken en ijsbloemen.

En heb je die leuke hangers gezien voor in de kerstboom? In de vorm van een molen? Of een delfts blauwe kerstman?? En dan die kleine pinguïn kerstbelletjes, waarbij de beentjes zorgen voor het geklingel… It’s beginning to look a lot like Christmas!

VROLIJKE KLEUREN

Houd je toch meer van een kleurrijke kerstboom? Wees creatief met onze gekleurde kerstdecoratie en gebruik kerstballen of sneeuwpoppen met lichtjes erin voor de finishing touch!
Niks is te gek, leef je lekker uit op jouw eigen kerstboom!

DEZE OER-HOLLANDSE KERSTTREND OOK IN UW WINKEL?

Wil je deze OER-Hollandse kerstartikelen ook in je winkel? Kijk dan op onze webshop. Geen account? Registreer je vandaag nog!

Liever contact met iemand die je meer over deze collectie kan vertellen? Bel naar 0548-535020.