Blijf langer buiten!

Nu de herfst haar intrede doet, gaat de tuin langzaam in ruststand. Tijd dus om tuin en terras aan te kleden met sfeervolle bloempotten en seizoensplanten. Zo kunnen we tijdens alle seizoenen optimaal van buiten te genieten. Ook in de herfst en winter kunnen we de tuin veranderen in een fijne plek vol geborgenheid. Laat de consument zien hoe we de natuurlijke ambiance van de achtertuin laten schitteren. Omarm het najaar en blijf langer buiten!

Bespaar plek onder de overkapping met potten in macramées. De combinatie van handgemaakte metalen potten en de natuurlijke look van touw is helemaal van deze tijd. Stijlvol en een tikkie Boho stijl. Metalen potten zijn extra handig voor planten die bij strenge kou het beste naar binnen kunnen. Ze zijn licht en hebben geen drainagegat. We hebben grote keuze in ons TS Metal assortiment.

Eco Potten

Klimaatvriend Cera-Mix is, met zijn lichte gewicht, de juiste keuze voor de tuinier die graag van opstelling wisselt. Er is keuze genoeg om alle buitenruimtes te vullen. Er zijn hangpotten, hoge potte, bowls, balkonbakken en meer. Dat biedt perspectief en flexibiliteit.

Tijdloos Keramiek

Voor de standvastige types is er genoeg keuze in de tijdloze keramiek collectie. Ontdek de smaakvolle herfsttinten die het hele jaar door warmte en sfeer toevoegen aan de tuin. Met deze potten heeft u geen omkijken meer naar uw tuinstijl.