Merken voor de consument:

 • TS Collection
 • Artstone planter
 • Tableware by Sharon

De gezelligste groen-sfeer-dag in het land!

Bloemistendag 2021
Zondag 10 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur

Een nieuwe editie van Ter Steege’s Bloemistendag. Deze editie staat in het teken van onze najaarscollectie die gevuld is met sfeervol geglazuurd keramiek, een bijzondere collectie metalen potten, prachtige glazen bloemvazen voor uw boeketten, hangpotten en zo veel meer! Ontdek welke artikelen het beste passen bij uw unieke winkel. Het Bloemistenteam staat voor u klaar, en voorziet u graag van persoonlijk advies. Het spreekt voor zich dat ons House of Inspiration exclusief op afspraak te bezoeken is tijdens Bloemistendag. Veilig én vertrouwd! Onderaan deze pagina kunt u een persoonlijke afspraak inplannen.

Sfeervolle potterie

De najaarscollectie van 2021 brengt ons glitter en goud. De nieuwe bloempotseries zijn feestelijk en sfeervol, gemaakt om te shinen. Neem de serie Ryan met de bijpassende kleur; shiny gold. Een pot met een glansrijke toekomst. Net als Xenia, die is voorzien van stukjes glas en verschillende kleuren. Die valt op!

We zien ook veel hangpotten en mini potjes. Van kleine vintage potjes, tot aan grotere hangpotten als aanvulling op onze basic series Cresta en Esra. Daarnaast hebben we, zoals u van ons gewend bent, een aantal goedlopende series gecomplementeerd met nieuwe kleuren en artikelen. We presenteren ook een XL series voor binnen; Ivana van prachtig keramiek.

TS Metal

Metalen plantenpotten zijn helemaal hip. We hebben een prachtige collectie vol karakter en stijl, met veel keus. De industriële look, in combinatie met smaakvolle designs en warme kleuren zorgen voor onweerstaanbare series die niet mogen ontbreken in uw assortiment.

Denkt u aan de voordelen van TS Metal? De potten passen in vrijwel iedere woonstijl, en met een Lucas pot inlay 100% waterdicht. Ook zijn ze licht van gewicht en stevig hand vervaardigd, en dus ideaal voor verzending!

Een passioneel team

Ter Steege’s Bloemistenteam bestaat uit Carly, Barry en Machiel, vakmensen met een passie voor bloemen en sfeer. Want dat is waar het volgens ons om gaat, het gevoel, de ervaring en een gedeelde passie voor een prachtig product. Neem contact op met Carly, Barry en Machiel als je meer wilt weten over Bloemistendag of plan uw afspraak hieronder direct in. Na ontvangst van uw afspraakaanvraag wordt u zo snel mogelijk gecontacteerd ter bevestiging.

 • Carly Elffrink
  carlye@tersteege.nl
  +31 (0)6 – 41 32 66 69
 • Machiel Gol
  machielg@tersteege.nl
  +31 (0)6 – 22968453
 • Barry Rijkers
  barryr@tersteege.nl
  +31 (0)6 – 20538260

Meld u aan voor Bloemistendag 2021