Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De gezelligste groen-sfeer-dag in het land!

Zondag 9  oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur
House of Inspiration Rijssen

De herfst verwelkomt ons met warme tinten en elegante texturen. We zien hier en daar een grafisch patroon en kleuroverloop. In iedere productcategorie mogen we u nieuwe producten presenteren. Hieronder alvast een paar highlights uit de European en Mini ranges. En we laten u graag kennismaken met Designed by Lammie, een unieke collectie die eenmalig wordt uitgegeven. Kom tijdens Bloemistendag de nieuwe producten bekijken en beleven. Tegen die tijd zijn de producten op voorraad en dus direct leverbaar!

Het Bloemistenteam staat voor u klaar, en voorziet u graag van persoonlijk advies. Maak wel even een afspraak want onze showroom is exclusief op afspraak te bezoeken tijdens Bloemistendag. Onderaan deze pagina kunt u een persoonlijke afspraak inplannen. Zien we u dan?

MINI’S

‘Never underestimate the power of a mini.’ Kleine potjes met grote impact. Onze mini range biedt potjes waar ieder huis plek voor heeft. Ze zijn ideaal om de nieuwe trends mee in huis te halen. We presenteren mini’s van keramiek en metaal. Er is zelfs een Lucas inlay voor mini’s.

EUROPEAN

De European collectie staat bekend om haar charmante producten met ambachtelijke trekjes. Zoals de naam al doet vermoeden, komen deze potten van keramiek uit Europa. Bekende namen in deze reeks zijn onder andere Cresta, Esra, Ryan en Sven. Nieuw zijn Linn, Moon, Tara, Rinca en Dex.

DESIGNED BY LAMMIE

Kwaliteit en exclusiviteit zijn de pijlers van de collectie Designed by Lammie, een range die bol staat van kleur en karakter. Breng een ode aan de natuur met deze hoogwaardige woonitems exclusief ontworpen voor TS Collection. Kies uit de zes eigenzinnige designs, voor iedere woonstijl een uniek dessin. Om haar exclusiviteit te garanderen is deze collectie verkrijgbaar als Limited Edition. Tijdens Bloemistendag vertellen we u er alles over en kunt u alvast een pre-order plaatsen. Dat kan uiteraard ook op de webshop.

Meld u aan voor Bloemistendag 2022