Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De gezelligste groen-sfeer-dag in het land!

Bloemistendag 2020 – de najaarseditie
Zondag 17 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur

Bloemisten en groenspeciaalzaken verdienen exclusieve producten en dat vraagt om een bijzondere aanpak. Daarom organiseren wij tweemaal per jaar een Bloemistendag. Tijdens deze dag introduceert het Bloemistenteam een verrassende eigenzinnige collectie, speciaal samengesteld voor de bloemist, die direct uit onze voorraad leverbaar is. Natuurlijk onder het genot van een goed gesprek en heerlijke hapjes. Een volledig verzorgd dagje uit in onze showroom, met mensen uit het vak, inspirerend én gezellig.

Een dag die jij niet mag missen, een dag die jóu niet mag missen.
Jij bent er toch ook weer bij?

Groenbeleving

Wat de Bloemistendag zo bijzonder maakt is dat écht alles is toegespitst om de bloemist en groenspeciaalzaak te ontzorgen. We werken met kleine besteleenheden en de producten zijn direct leverbaar uit de voorraad in Rijssen.

Het bloemistenteam heeft een speciale collectie samengesteld waarbij groenbeleving de hoofdrol speelt. Dit assortiment kenmerkt  zich door handgemaakte bloempotten en mandwerk van natuurlijke materialen, aangevuld met functionele aantrekkelijke woondecoratie, mond geblazen glazen vazen en uniek servies.

Onze collecties presenteren we in drie woontrends. Passend bij iedere trend zijn er kant-en-klare pakketten met winkelpresentaties ontwikkeld. Prachtige in house maatwerk van onze designers en timmermannen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw winkel.

 

100% waterdichte inlays

De nieuwe Lucas inlays van het merk TS Collection zijn al een grote hit. Deze inlays maken alle potten, manden en vazen 100% waterdicht. Gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal en zelf ook 100% recyclebaar. Er zijn 15 verschillende maten verkrijgbaar van 0.3 liter tot 25 liter inhoud, in vaas en pot vorm. Lucas is dé duurzame uitkomst voor al je boeketten en planten. In iedere pot past een Lucas!

Tableware by Sharon

Ken je het vernieuwende Urban Nature Tableware al? Onze huisschilderes Sharon De Jager maakte exclusief voor het servies de mooiste illustraties.

Er is bewust gekozen voor drie totaal verschillende stijlserviezen, die men naar eigen smaak kan combineren met de zes effen kleurserviezen. De drie stijlen blenden samen met onze woontrends, zodat het servies perfect tussen de bloempotten en woondecoratie past.

Tijdens Bloemistendag laten we je graag zien hoe je het servies in jouw winkel kan presenteren met onze op maat gemaakte winkelmeubelen.

Ambachtelijk geblazen glas

Wij zijn trots op onze bijzondere collectie glazen vazen, die nu volop leverbaar zijn. TS Glass is direct een hit gebleken en al overal in Nederland te koop.

Het is een collectie met hoogwaardige decoratievazen met markante kleuren en texturen. Uiteraard passend bij de nieuwste trends. Alle items zijn traditioneel mond geblazen, puur handwerk en stuk voor stuk uniek. Er wordt veelal gebruik gemaakt meerdere kleuren glas waardoor fabelachtige patronen en lagen ontstaan.

We hebben gekozen voor de meest populaire vaasvormen, aangevuld met verrassende modellen die de consument intrigeren. Een verrassende collectie glaswerk, die een prachtige aanvulling verzorgt in de trendy en stijlvolle bloemisterij.

Een passioneel team

Ontmoet ons Bloemistenteam vol passie en gezelligheid! Onze accountmanagers zijn vakmensen met een passie voor bloemen en sfeer. Want dat is toch waar het omgaat, het gevoel, de ervaring en een gedeelde passie voor een prachtig product.

Neem contact op met Carly en Arjan als je meer wilt weten over Bloemistendag of geef je hieronder direct op.

Carly Elffrink
carlye@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 66 69

Arjan Droppert
arjand@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 85 55

Meld je aan voor Bloemistendag 2020