Merken voor de consument:

  • Artstone planter
  • TS Collection

De gezelligste onmisbare groen-sfeer-dag in het land!

Bloemistendag 2019 – de najaarseditie
6 oktober 2019 van 10:00 uur tot 16:00 uur

Bloemisten en groenspeciaalzaken verdienen exclusieve producten en dat vraagt om een bijzondere aanpak. Speciaal voor jullie organiseren wij tweemaal per jaar een Bloemistendag. Tijdens de najaarseditie introduceert het Bloemistenteam een verrassende eigenzinnige collectie, die direct uit onze voorraad leverbaar is. Natuurlijk onder het genot van ontembare gezelligheid en heerlijke hapjes. Een volledig verzorgd dagje uit in onze showrooms, met mensen uit het vak, inspirerend én mega gezellig. Een dag die jij niet mag missen, een dag die jóu niet mag missen. Jij bent er toch ook weer bij?

Groen staat centraal

We introduceren met trots een vernieuwende collectie, boordevol trendy bloempotten en woonaccessoires, speciaal gericht op bloemisten en groenspeciaalzaken. Ons assortiment is zeer divers en super sfeervol. Groen staat centraal bij alle producten. Dit maakt het makkelijk om uit de vele producten een geheel eigen assortiment samen te stellen dat perfect past bij jouw unieke doelgroep.

  • Onze collectie kenmerkt  zich door handgemaakte producten van natuurlijke materialen. Ieder item is uniek, net als jouw winkel is.
  • Onze producten zijn direct uit onze voorraad in Rijssen leverbaar.
  • Kleine besteleenheden.
  • De grootste pijlers zijn beleving en exclusiviteit.
  • Groen staat centraal, altijd.

 

Flitsende trendstijlen

In samenwerking met het gerenommeerde trend forecasting bureau EFSA, ontwikkelen wij ieder jaar eigen trendstijlen speciaal gericht op de groenmarkt. Drie flitsende trends, inclusief producten, die verschillende consumententypes aanspreken. Iedere stijl heeft zijn eigen bloempotten, accessoires, kleurenpalet en planten. Bekijk hier de trends van 2019.

Stijlvol en trendy

De stijltrends hebben een voorjaars- en najaarsversie. Dit helpt bestaande klanten te binden. Men vult simpelweg het interieur aan met nieuwe items zonder compleet van stijl te hoeven veranderen. Eerdere en nieuwe collecties vullen elkaar naadloos aan. Dikwijls passen producten van een eerdere collectie ook in de nieuwe trendstijlen. Hier houden we bewust rekening mee zodat producten langer aantrekkelijk blijven voor de consument door ze steeds een nieuw jasje aan te trekken. Het zorgt er ook voor dat je altijd een trendy assortiment kan voeren zonder goedlopende tijdloze producten aan de kant te doen. Stijlvol en trendy noemen wij dat.

Een passioneel team

Ontmoet ons Bloemistenteam vol passie en gezelligheid! Onze accountmanagers zijn vakmensen met een passie voor bloemen en sfeer. Want dat is toch waar het omgaat, het gevoel, de ervaring en een gedeelde passie voor een prachtig product.

Carly Elffrink
carlye@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 66 69

Arjan Droppert
arjand@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 85 55

Anita ter Steege
anitats@tersteege.nl

Teaser 2020

Tableware is coming! Geïntegreerd met de nieuwste 2020 trends. Servies is vanaf nu ook een onderdeel van het interieur. Eindelijk.

En last but certainly not least, mogen we je alvast voorstellen aan TS Glass. Een collectie vazen en decoratieglas, speciaal voor de bloemisterij, traditioneel geblazen, hoogwaardige ambacht. Glas raakt nooit uit de mode.

Al dat moois en nog veel meer, staat op jou te wachten in zowel de showroom in Aalsmeer als ’t House of Inspiration, onze < 2500 m2 showroom in Rijssen. Kom je kijken op zondag 6 oktober? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met het Bloemistenteam.

Aanmeldformulier Bloemistendag 2019

Loop samen met ons voorop en geef je direct op!