Merken voor de consument:

  • Artstone planter
  • TS Collection

Bloemistendag 2019

Op 14 juli 2019 van 10:00 uur tot 16:00 uur organiseren wij onze allereerste Bloemistendag.

Een dag vol sfeer, inspiratie en gezelligheid die je niet wilt missen!

Bloemisten en groenspeciaalzaken zijn wonderbaarlijke winkels voor en van bijzondere mensen. Wij vinden dat dit exclusieve producten verdient en dat vraagt om een speciale aanpak. Daarom pakken wij het vanaf heden totaal anders aan dan je van ons gewend bent. Dat doen we met een verrassende collectie, specialistische accountmanagers en een goede dosis gezelligheid. We willen jou dit graag persoonlijk laten zien en voelen, en juist daarom organiseren wij dit jaar voor het allereerst een speciale Bloemistendag. Een volledig verzorgde dag inclusief eten en drinken, verrassend en mega gezellig. We hopen van harte dat jij ook komt.

Groen staat centraal

We introduceren met trots een vernieuwende collectie, boordevol trendy bloempotten en woonaccessoires, speciaal gericht op bloemisten en groenspeciaalzaken. Ons assortiment is zeer divers. Dit maakt het makkelijk om uit de vele producten een geheel eigen assortiment samen te stellen dat perfect past bij jouw doelgroep. Ons concept ‘Green Decorations’ is gericht op volledige ontzorging van de winkelier en biedt producten die de bloem en plant centraal stellen. Green First! We hebben verschillende productcategorieën, namelijk: TS Glazed, TS Handmade, TS Lifestyle en TS Naturals. En er zijn twee nieuwe groepen in aantocht, lees verder!

  • Onze collectie kenmerkt  zich door handgemaakte producten van natuurlijke materialen. Ieder item is uniek, net als jouw winkel is.
  • Onze producten zijn direct uit onze voorraad in Rijssen leverbaar.
  • De grootste pijlers zijn beleving en exclusiviteit.
  • Groen staat centraal, altijd.

 

Flitsende trendstijlen

In samenwerking met het gerenommeerde trend forecasting bureau EFSA, ontwikkelen wij ieder jaar eigen trendstijlen speciaal gericht op de groenmarkt. Drie flitsende trends, inclusief producten, die verschillende consumententypes aanspreken. Iedere stijl heeft zijn eigen bloempotten, accessoires, kleurenpalet en planten. Bekijk hier de trends van 2019.

Stijlvol en trendy

De stijltrends hebben een voorjaars- en najaarsversie. Dit helpt bestaande klanten te binden. Men vult simpelweg het interieur aan met nieuwe items zonder compleet van stijl te hoeven veranderen. Eerdere en nieuwe collecties vullen elkaar naadloos aan. Dikwijls passen producten van een eerdere collectie ook in de nieuwe trendstijlen. Hier houden we bewust rekening mee zodat producten langer aantrekkelijk blijven voor de consument door ze steeds een nieuw jasje aan te trekken. Het zorgt er ook voor dat je altijd een trendy assortiment kan voeren zonder goedlopende tijdloze producten aan de kant te doen. Stijlvol en trendy noemen wij dat.

Passionele accountmanagers

Ontmoet Carly en Arjan! Onze accountmanagers zijn vakmensen met een passie voor bloemen en sfeer. Want dat is toch waar het omgaat, het gevoel, de ervaring en een gedeelde passie voor een prachtig product.

Carly Elffrink
carlye@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 66 69

Arjan Droppert
arjand@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 85 55

Teaser 2020

Tableware is coming! Geïntegreerd met de nieuwste 2020 trends. Servies is vanaf nu ook een onderdeel van het interieur. Eindelijk.

En last but certainly not least, mogen we je alvast voorstellen aan TS Glass. Een collectie vazen en decoratieglas, speciaal voor de bloemisterij, traditioneel geblazen, hoogwaardige ambacht. Glas raakt nooit uit de mode.

Al dat moois en nog veel meer, staat op jou te wachten in ’t House of Inspiration, onze 2500 m2 showroom in Rijssen. Kom je kijken op zondag 14 juli? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met Carly of Arjan.

Aanmeldformulier Bloemistendag 2019

Loop samen met ons voorop en geef je direct op!