Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De gezelligste groen-sfeer-dag in het land!

Bloemistendag 2020 – de najaarseditie
Zondag 11 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur

Ter Steege’s Bloemistendag is in het leven geroepen voor de bloemisten en groenspeciaalzaken van Nederland en België. Het Bloemistenteam presenteert een te gekke collectie met glazen vazen, bloempotten, mandwerk, tableware en woonaccessoires. Een divers en zeer sfeervol assortiment, in het teken van planten en bloemen. Bloemistendag, de gezelligste groen-sfeer-dag in het land, is een middag met inspiratie voor je winkel, leuke mensen uit het vak, goede gesprekken en heerlijke hapjes.

Een dag die jij niet mag missen, een dag die jóu niet mag missen.
Jij bent er toch ook weer bij?

Tableware by Sharon, uniek!

Onze tableware collectie wordt gedecoreerd met de illustraties van inhouse artieste Sharon. Passend bij de trends en het seizoen, schildert zij de mooiste aquarellen, speciaal en exclusief voor ons servies.

Tijdens Bloemistendag laten we je graag zien hoe je het servies in jouw winkel kan presenteren met onze op maat gemaakte winkelmeubelen. Ook presenteren we de nieuwe serviescollectie voor 2021, met meer dan alleen servies.

TS Glass

Onze Glass collectie is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Inmiddels hebben we een aantrekkelijke collectie vazen met een verscheidenheid aan designs. Al dit glaswerk is hoogwaardig en traditioneel geblazen. Voor 2021 hebben we stijlvolle nieuwe series met elegante en gedurfde kleurstellingen. Tijdens Bloemistendag kan je deze bekijken, en al bestellen als je wilt.

Plant tools

We zijn gek op handigheden voor planten en bloemen, die het leven mooier en gemakkelijker maken. zoals onze pot inlays, trolleys en waterstenen.

De Lucas potinlays zijn inmiddels een grote hit. Nu kun je ook een bos bloemen in een mand of aardewerken vaas zetten. Staat het presentatiemeubel al bij jou in de shop?

Een passioneel team

Ontmoet ons Bloemistenteam vol passie en gezelligheid! Onze accountmanagers zijn vakmensen met een passie voor bloemen en sfeer. Want dat is toch waar het omgaat, het gevoel, de ervaring en een gedeelde passie voor een prachtig product.

Neem contact op met Carly en Arjan als je meer wilt weten over Bloemistendag of geef je hieronder direct op.

Carly Elffrink
carlye@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 66 69

Arjan Droppert
arjand@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 85 55

Machiel Gol
machielg@tersteege.nl
+31 (0)6 – 22968453

Meld je aan voor Bloemistendag 2020