Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De gezelligste groen-sfeer-dag in het land!

Bloemistendag 2021 – de voorjaarseditie
Zondag 11 april van 10:00 uur tot 16:00 uur

Ter Steege’s Bloemistendag is in het leven geroepen voor de bloemisten en groenspeciaalzaken van Nederland en België. Het Bloemistenteam presenteert een te gekke collectie met glazen vazen, bloempotten, mandwerk, tableware en woonaccessoires. Een divers en zeer sfeervol assortiment, geheel in het teken van planten en bloemen. Bloemistendag, de gezelligste groen-sfeer-dag in het land, is een middag vol inspiratie voor je winkel.

Een dag die jij niet mag missen, een dag die jóu niet mag missen.
Jij bent er toch ook weer bij?

Tableware by Sharon, uniek!

We presenteren de nieuwe serviescollectie, met méér dan alleen servies.

Onze tableware collectie wordt gedecoreerd met de illustraties van inhouse artieste Sharon. Passend bij de trends en het seizoen, schildert zij de mooiste aquarellen, speciaal en exclusief voor ons servies.

Tijdens Bloemistendag laten we je graag zien hoe je het servies in jouw winkel kan presenteren met onze op maat gemaakte winkelmeubelen.

TS Glass

Onze Glass collectie is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Inmiddels hebben we een aantrekkelijke collectie vazen met een verscheidenheid aan designs. Al dit glaswerk is hoogwaardig en traditioneel geblazen. Voor 2021 hebben we stijlvolle nieuwe series met elegante en gedurfde kleurstellingen.

Plant tools

We zijn gek op handigheden voor planten en bloemen, die het leven mooier en gemakkelijker maken. zoals onze pot inlays, trolleys en waterstenen.

De Lucas potinlays zijn inmiddels een grote hit. Nu kun je ook een bos bloemen in een mand of aardewerken vaas zetten. Staat het presentatiemeubel al bij jou in de shop?

Een passioneel team

Ontmoet ons Bloemistenteam vol passie en gezelligheid! Onze accountmanagers zijn vakmensen met een passie voor bloemen en sfeer. Want dat is toch waar het omgaat, het gevoel, de ervaring en een gedeelde passie voor een prachtig product.

Neem contact op met Carly en Machiel als je meer wilt weten over Bloemistendag of geef je hieronder direct op.

Carly Elffrink
carlye@tersteege.nl
+31 (0)6 – 41 32 66 69

Machiel Gol
machielg@tersteege.nl
+31 (0)6 – 22968453

Meld je aan voor Bloemistendag 2021