Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De botanische woontrend

Gepubliceerd op: 24 oktober 2016

Wie de woontrends volgt zal het niet ontgaan zijn, planten krijgen een steeds grotere rol in het interieur. Hoewel deze botanische woontrend al een aantal jaren duurt lijkt het hoogtepunt nog niet bereikt.

De trend rijkt verder dan de plant zelf, de pot wordt zorgvuldig gekozen en vaak vormen ze samen met een bijzettafeltje met accessoires en posters een sfeervol stilleven.

Sfeervol stilleven

Dit sfeervolle stilleven is vormgegeven met het assortiment van Ter Steege. Deze collectie is geinspireerd op de botanische trend, zoals de series Forest en Nature.

Hangers met groen

Deze terrakleurige hangers met groen uit de serie Nature dragen bij aan botanische sferen en zorgen voor een verrassend effect in een interieur. Ook hangende potten zie je regelmatig als onderdeel van de botanische woontrend. De potjes uit de serie Nature zijn volop verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en zijn verkrijgbaar via de webshop van Ter Steege.

Mooie vormgeving

Planten en accessoires in deze woonstijl worden met veel zorg geselecteerd en tentoongesteld in het interieur. Er ligt veel nadruk op de vormgeving, dit zie je terug in de details van de bloempotten uit de serie Forest van Ter Steege. Deze serie is nu volop bij ons verkrijgbaar, onder andere via de webshop van Ter Steege.

In het House of Inspiration, de showroom van Ter Steege in Rijssen, krijgt de botanische woontrend volop aandacht. Het House of Inspiration is dagelijks te bezoeken, maak gerust een afspraak.