DE CERA-MIX COLLECTIE

Onze Cera-Mix collectie is gemaakt om het leven groener te maken. De potten zijn gemaakt met gerecycled kunststof en afgewerkt met een mooie, natuurlijk ogende finish die ook weerbestendig is. De potten zijn sterk en lichtgewicht, met een tijdloze look. De Cera-Mix serie komt in vele maten en vormen, waaronder de veelzijdige Nova serie en een bokaal, de Roca serie.

Een speciale collectie bloempotten

Onze Cera-Mix serie is een speciale collectie potten en items geschikt voor buiten.
TS Cera-Mix is gemaakt met gerecycled kunststof en voorzien van stoere steen finish. Het geheel heeft een zeer natuurlijk look en feel en lijkt echt op zwaar robuust steen. De potten zijn daarentegen verrassend licht in gewicht en tegen alle weersomstandigheden bestendig. Dat gecombineerd met de enorme veelzijdigheid en praktische kant maakt dit de Cera-Mix serie een zeer populaire en bijzondere serie.

TS Collection heeft gekozen voor een tijdloos kleurenpallet bestaande uit Blackwash, Stone, Concrete grey en Grey. Deze kleuren kunnen bijzonder goed worden gecombineerd en gemixt in alle seizoenen en stijlen.

Cera-Mix Nova

De moderne serie Nova van Cera-Mix komt met vele items en mogelijkheden en is verkrijgbaar in verschillende formaten, potten, vazen, planters, schalen, hangers, balkonbakken en schotels. Deze serie is zo veelzijdig als dat de consument creatief is, je kunt er werkelijk alle kanten mee op.

De meeste items zijn voorzien van een uniek drainagesysteem waardoor de consument bijna geen zorg aan de planten hoeft te besteden, slechts liefde.

Winkelpresentatie

Cera-Mix is een milieuvriendelijke serie met een moderne natuurlijke uitstraling, dat verdient een speciale plek in jouw winkel.

Voor onze klanten maken wij aantrekkelijke winkelpresentaties, signing en schappenplannen, indien gewenst op maat, om Cera-Mix de aandacht te geven die het verdient. Deze presentaties helpen mee aan het communiceren van de usp’s van het product en het aantrekkelijk presenteren van de mogelijkheden in vorm, kleur en maatgeving. Samen laten we zien hoe divers en stijlvol Cera-Mix is!