Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Wij nodigen u van harte uit!

Vanaf 1 juni presenteren wij de nieuwe collectie voor het voorjaar van 2022. Een collectie met het thema ‘Verbinding’. Het gaat over de samensmelting van buiten en binnen. De combinatie van pot en plant. De link tussen online en offline. De aansluiting tussen Oost en West. De binding tussen leverancier en klant, tussen u en ons. Wij nodigen u uit om de showroom en collectie te komen bekijken in onze showroom in Rijssen.

House of Inspiration

De presentatie van de nieuwe collectie gaat gepaard met een metamorfose voor onze showroom in Rijssen. Vanuit de nieuwe stijltrends is er een geheel nieuwe look en feel ontstaan. We verrassen u graag met smaakvolle trendkamers en nieuwe merkpresentaties. We willen eigenlijk niets verklappen maar de nieuwe Artstone-ruimte werkt absoluut inspirerend. Op productniveau laten we voorlopig niks los. We verrassen u graag tijdens een bezoek aan de showroom.

Ontdek de collectie op de manier die u het beste past

Virtuele 360° showroomtour
Met een webshopaccount heeft u toegang tot onze virtuele showroom. U kunt hier 24 uur per dag onze nieuwe collectie bekijken.

Videogesprek met uw accountmanager
Wij bieden de mogelijkheid tot een videogesprek. Loop samen met uw accountmanager door het House of Inspiration. Een uitkomst als u niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen maar wel direct persoonlijk advies ontvangt.

Bezoek het House of Inspiration
Wij nemen graag de tijd voor uw persoonlijke rondleiding. Wij werken uitsluitend op afspraak om veiligheid en service te kunnen waarmaken. Onderaan deze pagina kunt u een afspraak inplannen. U kunt ook contact opnemen met uw accountmanager.

Stijltrends

Voor de 2022 trends hebben we ons laten inspireren door globale veranderingen en consumententrends op het gebied van tuin- en interieur. We zien sterke verschillen ontstaan in de persoonlijke woonstijlen van consumenten. We hebben deze weten te vangen in drie diverse trendstijlen.

To Connect, Together, To better

De afgelopen jaren zijn wij de verbinding aangegaan tussen offline en online. Dat alles met het doel onze klanten nóg beter te kunnen bedienen. Onze B2B webshop dient als bron van informatie en inspiratie, en zorgt ervoor dat onze accountmanagers de handen vrij hebben voor gericht advies en een flinke dosis persoonlijke aandacht. Want dat is wat ons uniek maakt, en u verdient. Die verbinding is de basis voor succes.