Komt u de nieuwe collectie ontdekken?

Vanaf 1 juni 2022 presenteren wij de nieuwe collectie voor het voorjaar van 2023. Een collectie met het thema ‘The Adventure of Change’. Want het jaar 2023 gaat over verandering. De afgelopen jaren is er zoveel veranderd in de wereld, door al die ontwikkelingen buitenaf, transformeren wij zelf ook. Dit begint als persoonlijk ontwikkelingstraject. We willen onszelf, onze omgeving en de wereld beter en mooier maken. In dit avontuur van verandering, bewegen onze persoonlijke woonstijlen en tuinstijlen met ons mee.

Wij nodigen u uit om de trendkamers en nieuwe collectie te komen bekijken in onze showroom in Rijssen. Ga mee op ‘Adventure of Change’ in ons House of Inspiration.

Ontdek de collectie op uw manier

Virtuele 360° showroomtour
Met een webshopaccount heeft u toegang tot onze virtuele showrooms.

Videogesprek met uw accountmanager
Een uitkomst als u niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen maar wel direct persoonlijk advies ontvangt.

Bezoek het House of Inspiration
De beste manier om de nieuwe collectie en trends te ontdekken in uiteraard een bezoek aan onze showroom onder leiding van uw accountmanager.

Ontmoet ons op SPOGA GAFA
Ontmoet ons op de beroemde beurs in Keulen. Van 19 t/m 21 juni 2022 kunt u ons bezoeken in hal 10.1 stand A030. Laat ons weten dat u komt, dan reserveren wij tijd voor u.

‘The Adventure of Change’

In het jaar 2023 zijn we niet langer bang voor verandering, integendeel. We lachen verandering toe en zien juist het nut én plezier in van transformatie. Persoonlijke ontwikkeling en zelfgroei zijn aan de orde van de dag. We doen alles om onszelf en de wereld beter te maken. We willen ons beter voelen, beter zijn voor de mensen om ons heen. Om uiteindelijk de wereld een betere plek te maken voor komende generaties. Op persoonlijk gebied nemen we beslissingen die onze levens veranderen. De lifestyle is volop in beweging. In dit proces van continue verandering bewegen de persoonlijke woon- en tuinstijlen mee.

Trends 2023

Ieder jaar zien we de wereld veranderen en trends ontwikkelen, dat is niets nieuws. Maar het jaar 2023 brengt wel heel veel verandering, en dat is positief! In dit jaar vol ontwikkeling zal de wereld er heel anders uit gaan zien. Dat is zeker terug te zien in de drie trendkamers in de showroom! De nieuwe collectie van ons huismerk TS Collection conformeert zich naar de vernieuwde wensen. We hebben ervoor gekozen om deze te uiten in drie verschillende consumentenstijlen; onze geheel eigen trends voor 2023. Deze trends dienen als bron van inspiratie voor de consument. Ze bieden de retailer houvast qua inrichting en assortiment voor 2023. Als u wilt kunt u de trends 1-op-1 overnemen, wij hebben winkelpresentatiemateriaal voor u klaarliggen. We vertellen graag iets over de achterliggende gedachte van de trends.

‘Keep calm and cocoon’

Groeien en genieten in je eigen tempo, gaat het beste in een rustige, veilige omgeving. Lichte kleuren met een warme finish. Matte, smooth oppervlakten en basic designs. Natuurlijke materialen zoals zeegras en cement, maar ook eco-kunststof.

‘Bursting out of my bubble’

We leefden een tijdje in onze eigen bubbel. We leerden bedachtzaam en zelfbewust te leven, met de focus op wat echt belangrijk is. Nu barsten we uit onze bubbel om trots te laten zien wie we echt zijn. Dat doen we in vol ornaat, met alles erop en eraan. Denk aan luxe materialen zoals glas en metaal, en geglazuurd keramiek in lekkere opvallende kleuren.

‘I’m unique, perfectly imperfect!’

Niets en niemand is perfect, en dat mag gezien worden. Zo komt ieders authenticiteit naar de voorgrond. We creëren een uniek huis met unieke tuin. We zien producten met een handgemaakt uiterlijk, met deukjes en oneffenheden. Cultuur en tradities spreken ons aan. We kiezen voor hartverwarmende kleuren, krachtige materialen met een snufje bling bling van metaal.

Plan direct uw afspraak in

Benieuwd naar de collectie en de trendkamers? Ga mee op ‘Adventure of Change’ in ons House of Inspiration!
Plan hieronder direct uw persoonlijke rondleiding of videocall in.
Wilt u meer weten, neem dan contact op met uw accountmanager.