COME TO YOUR SENSES

En dan is daar Dark Comfort. De 3e en laatste stijltrend voor 2022. Last but certainly not least. Een stijl die omarmt, ons bij de kladden pakt en niet meer loslaat. Het dagelijks leven biedt de samenleving een hoop tegenstellingen en tegenstrijdigheden. Dat kan soms donker aanvoelen. Dit gaat tegen de natuur van de mens in, die juist op zoek is naar harmonie. Als een tegenreactie, en misschien zelfs om verdeeldheid te leren aanvaarden, laten we deze toe in onze woonstijl. Stiekem vinden we die disbalans hartstikke interessant. Reflecterend op de samenleving gaan we voor donker, spannend en sfeervol. Met gevarieerde materialen, van luxe en glad tot ruw en robuust, weten we een uitnodigende, uitdagende sfeer neer te zetten. Een eerlijke, veilige maar vooral moedige omgeving, waar je zonder moeite tot bezinning komt. En dat is nou precies wat we nodig hebben komend jaar.

Dit is Dark Comfort

Dark Comfort gaat over contrast, en hoe deze te omarmen. We hebben nu wel door dat niet iedereen hetzelfde is. We kunnen het niet altijd eens zijn, en we kunnen er ook niet hetzelfde uitzien. Laten we al deze verschillen respecteren en naar een hoger niveau tillen. Iedereen is uniek, dat mag gevierd worden! Dat zien we terug in de drie pijlers van de Dark Comfort stijl:

  • contrast speelt de hoofdrol, contrast in kleur, in materiaal, en contrast in vorm en afmeting
  • diepe basistinten zoals donkerblauw, zwart en bruin worden aangevuld met warme geel- en roodtinten
  • de keuzes zijn op zichzelf staand tegenstrijdig, maar als geheel is het resultaat onmiskenbaar warm en comfortabel

Toen de trend eenmaal stond sloegen onze designers en inkopers de handen ineen. Come to your Senses met de Dark Comfort collectie. Ontdek de Dark Comfort sfeerkamer in onze showrooms in Rijssen en Aalsmeer.

In de speciale categorie op de webshop, kunt u alle producten bekijken die perfect passen in de warme sfeer van de Dark Comfort stijl.

Metalen planten potten

In de Dark Comfort trend zien we veel metaal. Logisch, want metaal is bij uitstek een materiaal dat wakker kan schudden. Het is recht voor z’n raap, strak en uitdagend. Metaal voelt ook luxe aan, en dat ervaren we als aangenaam. In combinatie met de zachte natuurlijke vorm en kleur van planten, zorgt metaal voor de spanning waar deze trend zo naar op zoek is.

De laatste jaren is ons metaal assortiment gegroeid. TS Metal staat inmiddels bekend als een kwalitatief hoogstaande en super sfeervolle collectie. Voor 2022 hebben wij wederom prachtstukken opgenomen in ons assortiment. Van kleine metalen potjes tot en met XL metalen planters. We hebben gezorgd voor een grote verscheidenheid in vormen en kleuren, zonder daarbij te ver af te wijken van wat natuurlijk oogt. Want de TS Metal collectie betreft puur handwerk, en die ambacht mag gezien worden. Alle potten worden handmatig verwerkt, het is echt handwerk! Goed om te weten is dat de potten met lasnaden worden geleverd met een passende Lucas inlay. Zo is iedere pot 100% waterdicht. Top toch? Benieuwd naar de  volledige TS Metal collectie? Bekijk het op de webshop.

TIP VAN ANDRÉ

Metaal is een prachtig natuurlijk materiaal dat een industriële en luxe toevoeging is aan de persoonlijke woonstijl. Metaal is met name geschikt voor binnen, maar voeg ook eens een metalen plantenbak toe aan de inrichting van de serre en veranda. Vergeet niet dat metaal oxideert. Ondanks dat een groot gedeelte van onze collectie uit een stuk wordt gemaakt, en dus 100% waterdicht is, zal het uiteindelijk gaan oxideren. Dat is zonde! Adviseer de consument altijd een plastic inlay aan. Onze Lucas inlays zijn gemaakt van gerecycled plastic en verkrijgbaar in 14 maten voor pot en vaas.