Onze nieuwe webshop is live!

Ter Steege presenteert een gloednieuw webwinkelplatform dat overzicht en gemak biedt. De service die je van ons gewend bent is een absolute prioriteit. Of je nu online of offline klant wilt zijn, jij staat bij ons centraal. Daarbij willen we vernieuwend blijven, innoveren en inspireren. Ook in deze tijd van verandering en online willen we met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis. Met trots presenteren we daarom onze webshop. Een platform waardoor Ter Steege meer dan ooit haar klanten de uitmuntende service biedt die zij verdienen. Niet zomaar een webshop en veel meer dan een online winkel alleen. Een compleet overzicht van onze producten en services, waarop online en offline samensmelten.

Wat gaat er veranderen?

In principe niets, alles wat je van ons gewend bent blijft. Onze klantenservice neemt nog steeds graag bestellingen aan. Onze accountmanagers komen nog steeds bij je langs met persoonlijk advies. Je kunt altijd bellen met vragen over signing en winkelpresentaties. Er verandert op dat gebied niets, wél komen er vele voordelen bij. Want al deze dingen kunnen je vanaf nu ook gemakkelijk online regelen, op je volle gemak, wanneer het jou uitkomt. Via onze webshop informeren en inspireren we. Dat is het grote voordeel van online. Maar er zijn nog meer voordelen.

Nieuwe tool, extra service

 • Verwacht dat de fysieke en online wereld naadloos in elkaar overvloeien.
 • Jouw accountmanager blijft je contactpersoon, maar je kan ook vragen stellen aan de online helpdesk.
 • Laat je persoonlijk adviseren door je accountmanager en bekijk online inspiratie, product suggesties en ideeën voor je winkel.
 • Blader door je papieren catalogus, of ontdek ons volledige assortiment online, inclusief gedetailleerde productinfo.
 • Bestel telefonisch, in persoon of via de webshop. Wat komt je het beste uit vandaag?

De voordelen van een persoonlijke account

Het grote comfort en gemak van een persoonlijke webshop account vind je terug in vele facetten. Ontdek het overzicht van alles op één plek. Zoeken, bestellen, vergelijken, inspiratie ontvangen, communiceren en het controleren van eerdere bestellingen. De mogelijkheden zijn breed en eindeloos. Al in de eerste versie van de webshop zul je de voordelen merken. Maar onze webshop blijft zich ontwikkelen en zal blijven verbazen en inspireren. Dat is ook het doel van dit platform. Het verlenen van een volledig en compleet platform waarin al onze services en producten inzichtelijk zijn. In jouw persoonlijke account kun je:

 • zelf account details wijzigen
 • in- en uitschrijven voor nieuwsbrieven
 • een ‘fast order’ plaatsen
 • een herhaalbestelling doen
 • een winkel signingaanvraag doen
 • en nog veel meer praktische zaken waarmee we druk aan het ontwikkelen zijn

 

Ik heb al een webshopaccount bij jullie!

Had je al een account in onze eerste webshop? Dan is het leven gemakkelijk. We waren zo vriendelijk om een account voor je aan te maken in onze nieuwe en verbeterde webshop. Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw wachtwoord in te stellen voor dit nieuwe account. Dat gaat snel en gemakkelijk door op onderstaande button te klikken.