Let’s celebrate nature!

Lammie van Wieringen pakte de kwast en schilderde een eigenzinnige range, exclusief voor TS Collection. ‘De natuur intrigeert mij, ze heeft zoveel gezichten. Ze kan onvoorspelbaar, kalm en temperamentvol zijn. Iedere print viert een eigen thema uit de natuur.’

With a touch of gold

Kwaliteit en exclusiviteit zijn de pijlers van Designed by Lammie, een range die bol staat van kleur en karakter. ‘We hebben gekozen voor premium materialen met fraaie afwerking. Zonder concessies op kwaliteit en met een ‘touch of gold’. Het resultaat is een collectie luxe woonitems met aangeboren eyecatching talent. Uitgebracht als -limited edition- om exclusiviteit te waarborgen.’

Lammie

Berry Blue is een artistiek avontuur van bessen, bloemen en blad. Donkere blauwtinten, warme aardekleuren, opgewekt groen en natuurlijk Lammie’s passionele Touch of Gold.

Cotton Cream is een uiting van tijdloosheid en tederheid. Het oeroude gewas katoen straalt zachtheid en traditie uit. Die combinatie van kracht én kwetsbaarheid is helemaal van deze tijd.

Penny Peach

Penny Peach knipoogt naar een zorgeloze tijd. Een beetje vintage, een snufje retro, maar wel lekker fris en fruitig. Gewoon genieten van het leven en de natuur, het nemen zoals het komt. Het hoeft niet moeilijk te zijn, als het maar mooi is. Met haar aangenaam warme kleuren, en bevallige bloemen is Penny Peach een zeer sympathieke aanwinst voor ieder interieur. Een zeer smaakvol ontwerp met charmante kleuren die passen in een interieur vol stijl en elegantie.

Willow Tree

Willow Tree brengt een ode aan groene bomen, die net als de kleur grijs neutraal zijn in alle opzichten. Bomen maken geen onderscheid, ze leveren iedereen zuurstof. Grijs is tevens objectief en een echte alleskunner als het gaat om stijl en combinaties. Dat geldt ook voor de kleur groen, een echte allemansvriend. Dit authentieke design brengt je terug naar je natuur.

Fiesta Fuchsia

Met het uitbundige Fiesta Fuchsia design is het altijd feest in huis. De basis voor dit ontwerp is Fuchsia, een levendige kleur die ons inspiratie en energie geeft. Lammie combineerde deze bruisende roze tint met een festival aan bloemen. Temperamentvol, intensief en bovenal optimistisch. Het is een bron van dagelijkse geluksmomentjes. Fiesta Fuchsia is een lekker pittig ontwerp dat ieder huis extra jeu geeft.

Dutch Blue

Dutch Blue belicht de rust en nuchterheid van de Nederlandse natuur en cultuur. Uitgestrekte weilanden met veldbloemen, halmen en water. Nederland oogt ordelijk en beheerst. Maar achter deze ogenschijnlijke kalmte schuilt ijver en hartstocht. Vier je passie voor de natuur met dit weloverwogen design.

Bee Green

Bee Green gaat over groen in de breedste zin van het woord. De kracht van groen, weelderig, jong en vers. Het geheimzinnige en magische van de natuur, onvoorspelbaar en spannend. Maar ook de breekbaarheid van de natuur, teder en gevoelig. Lammie heeft al deze elementen meegevoerd in het design Bee Green. Het is als een boswandeling in je eigen huis. Idyllisch en eenvoudig, natuurlijk met Lammie’s fameuze ‘touch of gold’.

Sparkle Spring

De print Sparkle Spring staat voor de onbesuisdheid en onbezonnenheid van de lente. Het sprankelende seizoen waarin de natuur ontwaakt en de wereld decoreert met ontluikende kleuren van alles dat groeit en bloeit. De basis van Sparkle is zacht perzikroze wat zorgt voor een aangenaam gevoel. Lammie heeft gekozen voor veldbloemen in zachte tinten die tot de verbeelding spreken. Hier en daar met een ‘touch of gold’ omdat zij daar zo van houdt. Van het Sparkle design word je blij!