Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

812 zonnepanelen

Duurzaam ondernemen

In 2015 tekenden alle landen het klimaatakkoord van Parijs, waarin we samen een maximale temperatuurstijging van 2 graden vastlegden. Dat is een uitdaging want we zitten nu al op 1,1 graden stijging.

Met klimaatneutraal ondernemen dragen wij bij aan het klimaatakkoord waar wij samen akkoord op hebben gegeven. Wij vinden het belangrijk om hieraan bij te dragen, wij zien het als onze plicht en tegelijkertijd onze wens. Ten eerste vanuit ondernemersperspectief, want als marktleider wil je het goede voorbeeld geven. Maar vooral vanuit menselijk perspectief, van mens tot mens. Het Thuisgevoel is voor Ter Steege altijd prioriteit nummer 1. Wij willen dat klanten en medewerkers zich thuis voelen bij ons. De aarde is waar alle mensen, dieren en planten samen leven. Laten we ons thuis met respect en zorg behandelen, zodat komende generaties zich ook thuis voelen op deze prachtige planeet.

Verduurzaming

Als internationaal opererend bedrijf willen wij meer doen dan ‘een steentje bijdragen’. De afgelopen jaren hebben wij bij iedere klus of verbouwing rekening gehouden met verduurzaming. Zo zijn alle lampen in alle kantoren vervangen voor duurzame led-verlichting, we zijn de weg naar een papierloos kantoor ingeslagen en als het gaat om productontwerp kiezen we bewust voor tijdloos design van natuurlijke en gerecyclede materialen. Jaren geleden spraken we onze wens uit om al onze machines, computers en apparatuur te laten draaien op klimaat neutrale energie. We willen alle energie die wij nodig hebben om te doen waar we goed in zijn, zelf opwekken. Zelfvoorzienend zijn, dat past bij ons en ook bij duurzaam ondernemen.

812 zonnepanelen

Dus we gingen aan de slag. Hoeveel stroom verbruiken we? Hoeveel stroom kunnen we opwekken met een zonnepaneel? Hoeveel zonnepanelen hebben we dan nodig? Onze wens is inmiddels in vervulling gegaan! Op het hoogste dak van onze logistieke centrum zijn 812 zonnepanelen geïnstalleerd. Een trotse innovatie waar we heel blij mee zijn. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn, met zo min mogelijk impact op het klimaat te hebben.