EFSA trends autumn/winter 2018/2019

Gepubliceerd op: 23 april 2018

De EFSA trends voor het herfst/winterseizoen van 2018 op 2019 hebben stuk voor stuk een gevoel van kostbaarheid en bewustwording. Luxe, extravagante afwerkingen met metaal, ‘stylized nature’ en sensualiteit met als overkoepelend thema het respect voor onze planeet en elkaar.

LOVELY LODGE

Het authentieke gevoel van het platteland met een moderne twist. Dit thema combineert natuurlijke materialen, vintage items en stoer meubilair voor een charmante sfeer.

URBAN UNITY

Consumenten zijn op zoek naar kwaliteit en vriendelijkheid. Vintage stijl, verzamelstukken komen terug in een interieur waar natuur de hoofdrol speelt.

CURIOUS COLLAGE

Mensen die houden van mode en een beetje verfijning vallen met hun neus in de boter in dit thema dat geïnspireerd is op hotel lobby’s en andere gemeenschappelijke ruimtes waar mensen samen komen en  genieten van design met opvallende prints en heldere kleuren.

DELICATE DESIRE

Er is een steeds groeiende waardering voor modern design en originaliteit. Dat vind je terug in dit comfortabele thema met lichte, zachte kleuren in een thema vol pure lijnen.