Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Het jaar 2021! De kenmerken nieuw en oud, verzamelingen en hergebruik passen helemaal bij de trends voor het voorjaar en zomer 2021. De trends van EFSA zijn een bron van inspiratie en geven stof tot nadenken.

Core Country

Traditioneel, maar charmant en rustig. De trendstijl heeft veel aandacht voor de kleine dingen en is volledig gebaseerd op de natuur. De rustgevende natuurlijke materialen als riet, terracotta en linnen geven de invulling van het core country interieur. Manden zijn trendy in combinatie met een verzameling van steen en aardwerk. Traditioneel, klassiek, maar in een nieuw jasje.


Kleuren vanuit de vier seizoenen

De verschillende seizoenen die ieder jaar terugkeren, zijn de basis voor de kleuren van deze stijltrend. Het natuurlijke groen als basis, met de kleuren van vrolijke bloemen als roze en lavendel.

Sunny Soul

Romantisch, bohemian en chique. Een wildernis van bloemen en bombastische kleuren. Terug in de tijd naar de jaren 50-60 stijl, met terracotta en bamboe of rotan meubilair. Een overvloed aan manden, gevlochten vloerkleden, maar ook boeketten en kransen van gedroogde bloemen maken het een comfortabel geheel.

Kleuren vanuit de vier seizoenen
De verschillende seizoenen die ieder jaar terugkeren, zijn de basis voor de kleuren van deze stijltrend. Het natuurlijke groen als basis met de kleuren van vrolijke bloemen als roze en lavendel.

Tropical Tour

Een moderne ‘Latino’ stijl, met een grafische elementen en bijzondere exotische planten. Bladeren, waaronder ook bladpatronen, staan centraal in deze stijltrend. Met de inrichting wordt er gezorgd voor gestructureerde ingerichte accessoires met een vleugje jungle. Hangplanten, palmbomen en vetplanten zijn de perfecte planten. Wie houdt van energie en amusement is hier op zijn plek!

Harmonieuze kleuren
De kleuren die herkenbaar zijn in een oerwoud, vormen de basis voor deze stijltrend. De kleurrijke accentkleuren laat ons denken aan exotische weelderige bloemen.

Wild wise

Een exotische huiselijke stijl met een oase van groen. Onbehandelde materialen, zwarte houtsoorten en ruwe ondergronden, zorgen voor de stoere en krachtige impressie. De accessoires van keramiek, en lava-achtig steen laten pure ambacht passen bij deze stijltrend.

Dominante kleuren

Zwarte en donkerbruine kleuren domineren deze stijltrend. De accenten van paars en blauw, maken de ambiance van een exotische bestemming.