European Style

De European Style barst van de mogelijkheden, fris en charmant, met een gezellig karakter. In deze range brengen wij u bloempotten met een eigentijdse landelijke uitstraling. Beproefde designs met sympathieke vormgeving, in basic kleuren of juist in een heerlijke trendkleur. TS Collection’s European range geeft het interieur moeiteloos een sfeervolle update.

Europese ziel

De European range luistert naar de wereld, en weet welke designs en kleuren geliefd zijn. Nieuwe designs sluiten aan bij de Europese ziel die houdt van stijlvol en tijdloos.

Evergreens

De basis van deze range bestaat uit potterie die al jaren meedraait. Deze evergreens worden regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren.

Handgedraaid keramiek

Het grootste gedeelte van de European collectie bestaat uit bloempotten die nog altijd op traditionele manier worden vervaardigd. Van klei, met de handen, op een draaiplateau. Het resultaat is een unieke pot met een uitgesproken ambachtelijk karakter.

Made in Holland

Een deel van Ter Steege’s European assortiment is Made in Holland. Omdat deze potten van een fabriekslijn komen, weet je als retailer precies wat je kan verwachten. Het zijn potten met een Noord Europese ziel, eerlijk en modern. We zien strakke lijnen met een smooth finish, afgewisseld met modieuze kleuren en grafische textuur.