Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De Grote Huisverbouwing

Kijk iedere zondag om 18:00 uur op SBS6 De Grote Huisverbouwing. Patty, Leoni en het team vakmensen toveren een huis om tot een sfeervol thuis vol woongenot. Wij helpen ze een handje mee met passende producten van onze merken; Artstone, TS Collection en Tableware by Sharon. Bekijk hieronder de producten per aflevering. Wilt u weten welke artikelen langskomen in de komende aflevering? Onze klanten ontvangen wekelijks een mailing met precies die informatie! Maak een zakelijke webshopaccount aan en geniet ook mee.

Alle producten die dit seizoen worden ingezet bij De Grote Huisverbouwing hebben we verzameld in de webshop.

AFLEVERING 7 OP ZONDAG 5 DECEMBER 2021

Het was een bijzondere Pakjesavond in Warnsveld waar Margriet met haar dochters werd verrast door het team van De Grote Huisverbouwing. Een bijrol was weggelegd voor onze Igmar Naturals manden die het nieuwe interieur op een natuurlijk gevoel trakteerden. Op de eettafel hebben we Alice gespot!

AFLEVERING 6 OP ZONDAG 28 NOVEMBER 2021

Guido woont hartje Amsterdam in een leuk appartement dat wel een update kan gebruiken. Albert en Leoni gaan aan de slag en betrekken keuken met woonkamer. Dat doen ze mede door in beide ruimtes dezelfde bloempotten in te zetten; Karlijn in Earth kleur. Het resultaat is prachtig, met een strakke, moderne keuken en zachte basic woonkamer. Het blijkt wel weer dat Karlijn een pot is die vele stijlen aan kan.

AFLEVERING 5 OP ZONDAG 21 NOVEMBER 2021

Dit keer mag het team van De Grote Huisverbouwing aan de slag bij Robin en Danielle in Velserbroek. Handgemaakte bloempot Zembla met zijn groene kleur maakt woonkamer, keuken en de toiletruimte fris en stijlvol. Robin en Danielle hebben nu een Zembla met prachtige grote Alocasia naast de bank staan. Zo’n combo voorziet de woonkamer moeiteloos van een urban jungle vibe.

AFLEVERING 4 OP ZONDAG 14 NOVEMBER 2021

Tanja wil voor haar dochter Tessa niets liever dan een mooie start in haar eerste koopwoning. Het team gaat aan de slag in Sneek. Het verbaast ons niet dat er wordt gekozen voor Artstone potten. Een eerste huis vergt meer een hoop, en dan worden de planten nog wel eens vergeten. Gelukkig hebben Artstone potten een slim drainagesysteem met ingebouwd reservoir. Daarnaast zien we sierkan Lena langskomen met mooie droogbloemen erin!

AFLEVERING 3 OP ZONDAG 7 NOVEMBER 2021

Jean en Danielle wonen in een fijn jaren ’80 huis in Almere. Het team gaat aan de slag met de hal en slaapkamers, waar bloempotten Ayla, Evi en Cresta de ‘hotel chic’ sfeer neerzetten.

AFLEVERING 2 OP ZONDAG 31 OKTOBER 2021

De eerste aflevering van De Grote Huisverbouwing was met bijna een half miljoen kijkers een groot succes. Aflevering 2 speelt zich af in Maarssen. We zien bloempotten Saar en Arwin langskomen.

AFLEVERING 1 OP ZONDAG 24 OKTOBER 2021

In deze allereerste aflevering zien we TS Collection’s Famke, Isaac, Nik & Nikkie in de Grote Huisverbouwing. Famke stal de show met een prominente rol in een het nieuwe interieur van Tessa, Sam en Fee. Alle lof voor Leoni Hendrikse en Albert Stokkers.