Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De Grote Tuinverbouwing

Kijk iedere zaterdag om 17:00 uur op SBS6 De Grote Tuinverbouwing. Ivo, Djamilla en Jeremy toveren een huis met tuin om tot een groen paradijs. Wij helpen ze een handje mee met passende producten van onze merken; Artstone, TS Collection en Tableware by Sharon. Bekijk hieronder de producten per aflevering. Wilt u weten welke artikelen langskomen in de komende aflevering? Onze klanten ontvangen wekelijks een mailing met precies die informatie! Maak een zakelijke webshopaccount aan en geniet ook mee.

Alle producten die dit seizoen worden ingezet bij De Grote Tuinverbouwing hebben we verzameld in de webshop.

AFLEVERING 14 OP ZATERDAG 4 DECEMBER 2021

Jeremy gaat los op de barbecue en serveert zijn gerechten op het Champagne witte servies uit onze tableware collectie. Kijk de video voor inspiratie voor Kerstmis. Buiten komen de terrazzoblack potten van Cera-Mix voorbij.

AFLEVERING 13 OP ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

In Heemskerk staat een huis, het huis van Miranda en haar zoons Cas en Senna. De tuin wordt opgeruimd en opgevrolijkt met Naomi uit de Universal collectie en we hebben ook Artstone bowls gespot. Jeremy maakt een diner voor carnivoren en serveert het super stijlvol op het Sky Blue servies.

Aflevering 12 – zaterdag 20 november 2021

Andrea en Kees wonen in Katwijk. Old time favorite Cresta in de kleur Ice Blue zorgt voor een touch-up in het interieur. Ivo gaat voor de XL versie van zowel de pot als de vaas. Sfeervol en industrieel, prachtig! Jeremy maakt een fine dining dish met tonijn op het Powder Pink servies. Prachtige kleurcombinatie van tableware en gerecht. Tip voor Kerst!

Aflevering 11 – zaterdag 13 november 2021

Het team reist af naar Amsterdam waar ze de tuin en het interieur van Jessica en Jeroen in Mexicaanse sferen brengen. Het is tof om te zien hoe donkere industriƫle potten als de Cresta en Bola de basis leggen voor een kleurrijk geheel. Onze complimenten voor Ivo en Djamilla voor het combineren van onze merken Artstone en TS Collection in het interieur. Buiten maakt Ivo een gave eyecatcher van duurzame Nova potten. Over eyecatchers gesproken, check TS Ceramics Ashley. En Rob wordt verrast met gouden Thomas potten uit de TS Metal collectie. Deze pot is onmisbaar in uw Kerstassortiment.

Aflevering 10 – zaterdag 6 november 2021

In aflevering 10 reist het team af naar Dronten. Ivo gebruikt wederom onze Artstone planters voor binnen en buiten. Hij laat onder meer zien hoe je de bowls binnen mooi kan aankleden. Daarnaast zien we binnen onze metalen pot set Jenna langskomen, verrassing! Buiten gebruikt Ivo grijze Bola’s.

Aflevering 9 – zaterdag 30 oktober 2021

Ivo, Djamilla en Jeremy waren afgelopen aflevering te gast in Bergschenhoek. Helma en Arie waren namelijk toe aan een tuin make-over. Artstone’s Bola en TS Collection’s Lena en Jordy schieten te hulp! Jeremy maakt een heerlijke pizza en serveert deze op een Champagnekleurig bord, mooi hoor.

Aflevering 8 – zaterdag 23 oktober 2021

Deze keer was het team in Waalwijk bij Clif, Anouk en zoon Kaya. Zij weten geen raad met hun kleine tuin en smalle woonkamer. Hoe krijgen ze het geheel gezellig en warm? Met onze bloempotten natuurlijk! Ivo hangt en plaatst Cera-Mix potten in de tuin en Djamilla kleedt de woonkamer aan met Bola’s van Artstone en TS Collection’s Sven in goud! Wow.

Aflevering 6 – zaterdag 9 oktober 2021

In de zesde aflevering van dit seizoen ging het team aan de slag in Utrecht, waar Linda, Jaap en Boyd wonen. Hun tuin en interieur kreeg een volle make-over. Buiten zien we servies, glaswerk en een grote Cresta pot met bloemen erin. Want met een Lucas inlay maak je alle potten 100% waterdicht. Het resultaat binnen is werkelijk prachtig met Oak-kleurige Artstone planters in een rustgevend interieur met een beetje cowboy karakter.

Aflevering 5 – zaterdag 2 oktober 2021

In deze aflevering was De Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Nigel en Asia in Apeldoorn. We zagen we Artstone’s Celine en Bola, die samen met TS Collection’s Amber en Naomi het interieur opfleuren. En voor de oplettende kijker een Esra pot die Nigel en Asia zelf al in huis hadden. Buiten gebruikt Jeremy de okergele borden van Sharon by Ter Steege en dekt Ivo de tafel met diezelfde okergele borden in combinatie met het Plant design. Super mooi!

Aflevering 4 – zaterdag 25 september 2021

In deze aflevering van De Grote Tuinverbouwing zagen we TS Collection’s Naomi. Een 100% eco-vriendelijke serie met kunststof potten met drainagesysteem. Ontdek meer over deze te mooie duurzame potten op onze webshop.