Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

De Grote Tuinverbouwing

Kijk iedere zaterdag om 17:00 uur op SBS6 De Grote Tuinverbouwing. Ivo, Djamilla en Jeremy toveren een huis met tuin om tot een groen paradijs. Wij helpen ze een handje mee met passende producten van onze merken; Artstone, TS Collection en Tableware by Sharon. Bekijk hieronder de producten per aflevering. Wilt u weten welke artikelen langskomen in de komende aflevering? Onze klanten ontvangen wekelijks een mailing met precies die informatie! Maak een zakelijke webshopaccount aan en geniet ook mee.

Alle producten die dit seizoen worden ingezet bij De Grote Tuinverbouwing hebben we verzameld in de webshop.

Aflevering 6 – zaterdag 9 oktober 2021

In de zesde aflevering van dit seizoen ging het team aan de slag in Utrecht, waar Linda, Jaap en Boyd wonen. Hun tuin en interieur kreeg een volle make-over. Buiten zien we servies, glaswerk en een grote Cresta pot met bloemen erin. Want met een Lucas inlay maak je alle potten 100% waterdicht. Het resultaat binnen is werkelijk prachtig met Oak-kleurige Artstone planters in een rustgevend interieur met een beetje cowboy karakter.

Aflevering 5 – zaterdag 2 oktober 2021

In deze aflevering was De Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Nigel en Asia in Apeldoorn. We zagen we Artstone’s Celine en Bola, die samen met TS Collection’s Amber en Naomi het interieur opfleuren. En voor de oplettende kijker een Esra pot die Nigel en Asia zelf al in huis hadden. Buiten gebruikt Jeremy de okergele borden van Sharon by Ter Steege en dekt Ivo de tafel met diezelfde okergele borden in combinatie met het Plant design. Super mooi!

Aflevering 4 – zaterdag 25 september 2021

In deze aflevering van De Grote Tuinverbouwing zagen we TS Collection’s Naomi. Een 100% eco-vriendelijke serie met kunststof potten met drainagesysteem. Ontdek meer over deze te mooie duurzame potten op onze webshop.