Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

ONZE PRODUCTEN OP TV

Ieder weekend kan Nederland genieten van De Grote Tuinverbouwing en De Grote Huisverbouwing, waarin huizen en tuinen worden omgetoverd tot heerlijke groene leefruimtes. In beide programma’s worden de producten van onze drie merken ingezet om de boel nog stijlvoller en gezelliger te maken. Artstone, TS Collection en zowel het servies van Tableware by Sharon zullen dus worden getoond op televisie. Dat is interessant voor u als retailer. Wilt u weten welke producten langskomen in welke aflevering? Lees dan verder.

DE GROTE TUINVERBOUWING

Vanaf 25 september genieten we iedere zaterdag om 17:00 uur van De Grote Tuinverbouwing met Ivo, Djamilla en Jeremy. In De Grote Tuinverbouwing staat de tuin centraal maar ook wordt meestal een stuk van de woonkamer en leefkeuken aangepakt. Benieuwd welke producten er deze week zijn ingezet?

DE GROTE HUISVERBOUWING

De Grote Huisverbouwing is een nieuw programma waarin interieurontwerpster Leonie Hendrikse en haar team een interieur grondig aanpakken. Dat doen zij met de hulp van de potten en artikelen van Tableware by Sharon, TS Collection en Artstone. Patty Brard presenteert het leuke nieuwe platform. De Grote Huisverbouwing is vanaf 24 oktober iedere zondag om 18.00 uur te zien op SBS6.