GO WITH THE FLOW

De tweede trend voor 2022 die we mogen presenteren hebben we Sweet Charm genoemd. Deze stijl is frivool, vrolijk en elegant. Want we hebben wel behoefte aan wat lichtvoetigheid, speels en luchtig. De kringloop van het leven verwondert ons. We genieten volop van de seizoenen en al het moois dat de natuur ons brengt. We beseffen meer dan ooit dat geluk ‘m zit in de kleine dingen. En daar genieten we dan ook van met volle teugen. Dat wil niet zeggen dat we naïef of roekeloos te werk gaan, integendeel. Onze band met de aarde zorgt voor vertrouwen. We laten ons meevoeren door wat het leven ons geeft, en gebruiken deze input om sturing te geven aan onze individuele stijl.

SWEET CHARM IN VOGELVLUCHT

De kringloop van het leven staat aan de voet van de trend Sweet Charm. Het verwijst naar de verandering van de seizoenen, maar ook het verouderingsproces van alles dat leeft. Het ontstaan en vergaan van een enkel simpel blaadje, het leven zelf, de globale klimaatverandering. Hoe gaan we om met de plek waar we leven? Wat beweegt ons? We hebben grote interesse in vreemde plekken, frisse oplossingen en andere culturen. Onze relatie met de natuur vormt de basis van ons bestaan, het zorgt voor waarde en betekenis. In de trend Sweet Charm zien we een aantal kernpunten:

  • wereldse invloeden, geïnterpreteerd op charmante wijze
  • materialen, patronen en texturen geïnspireerd door de natuur
  • zachte vriendelijke blauw- en groentinten met warme roze accenten

Eenmaal uit gefilosofeerd, kreeg het Sweet Charm moodboard vorm. Tijd voor het inkoopteam om te ‘gaan met de flow’ en de juiste producten uit te zetten. Het resultaat mag er wezen en is te zien in onze Sweet Charm sfeerkamers. Heeft u de sfeer al geproefd in onze showrooms?

TOP 5 PRESENTATIE TIPS

Uw winkel aankleden in Sweet Charm stijl? Met deze tips bent u zo klaar!

Tip 1: Zorg voor een paar groene en roze kleurvlakken als basis. Een roze tafel, een groene wand, een goede basis is het halve werk.

Tip 2: Combineer materialen. Zet mandwerk naast glimmend metaal en combineer met potten van geglazuurd keramiek. Vergeet ook zeker niet hier en daar een opvallende bloemvaas toe te voegen.

Tip 3: Deze stijl houdt van bloemen en bladeren. Laat hier en daar botanische patronen terugkomen. Een behang met klimop of met bloemen, een kussen met Sweet Charm print.

Tip 4: Beken kleur en laat de consument kant-en-klare combinaties zien die deze stijl representeren. Een prachtige vaas met roze droogbloemen, een lichtblauw geglazuurd potje met Aloë Vera, een groene bloempot met een Calathea Triostar, een gouden vaas met Monstera.

Tip 5: De juiste producten maken het helemaal af. Met onderstaande helden uit ons nieuwe assortiment is uw winkel in no time helemaal Sweet Charm proof. Uiteraard leveren wij u graag passend winkelpresentatie materiaal. Neem gewoon even contact op met uw accountmanager. Alle artikelen die perfect passen in de Sweet Charm trend kunt u vinden op de webshop. We hebben een speciale pagina aangemaakt met alleen maar Sweet Charm producten.

Tip van Carly

Interieurs worden steeds groener, we halen het buitenleven naar binnen. We zitten letterlijk langer buiten onder overkappingen en veranda’s. De styling van deze ruimtes wordt daardoor steeds belangrijker. Graag trekken we de stijl van binnen door naar buiten, zodat beide ruimtes bij elkaar passen. Dit vraagt om flexibele, stijlvolle producten, het liefste ook duurzaam. Bloempotten die zowel binnen als buiten passen bieden uitkomst. Artstone potten zijn de perfecte match! Er is een Artstone pot voor ieder stijltype. Welke pot past het beste bij uw klant? Laat uw klant de Artstone type test doen. Nieuwsgierig? Ontdek alles over Artstone, inclusief de test via onderstaande button.