Green Decorations

‘Green Decorations’ hebben wij speciaal voor jouw winkel ontworpen. Een concept waarin sfeer, groentrends, persoonlijkheid en kwaliteit samensmelten tot één inspirerende presentatie. Een stijlvolle etalage van trendy potten, planten en woonaccessoires die de verbeelding prikkelt en creativiteit uitlokt. Een geheel nieuw concept met volledig uitgewerkte presentaties en gedetailleerde schappenplannen welke klanten verrast en uitdaagt tot het creëren van een groen en comfortabel interieur.

Fresh Happiness

Reageert op de toenemende vraag naar rust, buitenleven en ambiance in onze moderne levens. Fresh Happiness spreekt de consument aan die houdt van een rustige romantische sfeer gevuld met subtiele kleuren en speelse accenten.

Met grote zorg en aandacht hebben we Green Decorations ontworpen om meer karakter en charme aan uw winkel toe te voegen, om samen de trend te setten en klanten te verbazen.

 

Green Energy

Green Energy vrolijkt het huis op met een kalmerende natuurlijk kleurenpalet en frisse, elegante woonaccessoires. Het spreekt mensen aan die graag positiviteit en een stukje natuur binnenhalen tijdens het donkere seizoen. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat niet?

Show off! Verras klanten en palm ze in met een mooie, warme presentatie die helemaal in de trend is. Green Decorations zijn ontworpen om het beste in het groen naar boven te halen in een stijlvolle en aantrekkelijke presentatie die niemand kan negeren.

Exotic Chic

Het Exotic Chic type weet dat het vandaag allemaal draait om leven met planten, ze zijn een essentieel in ons stedelijke leven. Het is tijd om te genieten van groen in onze huizen, in elke vorm, van potten en planten tot weelderige accessoires.

Een presentatie van Green Decorations imponeert en verbaast, het moedigt klanten aan om te blijven en te kijken. Trakteer klanten op spannende nieuwe ideeën voor een gepassioneerd en stijlvol groen interieur.

 

Store presentation

Ter Steege is altijd aan het vernieuwen en innoveren, we verrassen graag. Met TS Green Decorations maken we echt het verschil op het gebied van winkelpresentaties. We presenteren potten, planten en woonaccessoires samen, alsof ze bij je thuis staan.

Green Decorations bestaat uit volledig uitgewerkte presentaties en gedetailleerde schappenplannen in drie verschillende stijlconcepten ‘Fresh Happiness’, ‘Exotic Chic’ en ‘Green Energy’, voor ieder interieurtype. We hebben aan alles gedacht. Elke conceptstijl heeft eigen potten, een kleurenpalet, woonaccessoires en planten. Door die combinatie krijgt elke stijl een unieke look en feel, en kunnen we iedere doelgroep op maat inspiratie bieden.

Consumenten houden ervan op deze manier ideeën voor thuis op te doen. Hier ligt een kans om klanten te inspireren met geweldige winkelpresentaties vol producten die ze direct mee naar huis willen nemen. Laten we die kans samen grijpen, om te verbazen en verrassen.

Let’s inspire and create.