Grote Potten Actie 2020

Onze jaarlijkse Grote Potten Actie is van start gegaan. Ook dit jaar presenteren wij wederom een aantal gave pakketten met grote potten in uiteenlopende designs. Dit jaar introduceren we Dani, een metalen pot in twee hedendaagse kleuren, passend in de toekomstige elegante jungletrend. Daarnaast biedt de actie ambachtelijk handgemaakte potten van Portugees keramiek. Prachtige traditionele potten die iedere woonstijl omarmen. Bestellen kan tot 31 maart 2020, dus bestel direct. Dan weet je zeker dat je vanaf september als een van de eersten deze stijlvolle potten in je winkel kan aanbieden.

Dani
from the TS Metal Collection

Verrassende hand bewerkte metalen planten manden. In authentieke bruin- en groentinten voor een stijlvol interieur vol karakter. Planten met grote bladpartijen zoals Ficus- en Alocasiasoorten. Ook planten met grote bloemen brengen een geweldig contrast tegenover het warm gekleurde metaal. Deze potten zijn het hele jaar door interessant. Omdat ze geleverd worden in de vroege herfst is het ideaal ze te presenteren in een Indian Summer sfeer. Een stoere metalen pottenserie voor de groenwinkel die durft te combineren.

 

Zembla en Esra
from the TS Handmade collection

Een nieuwe serie en een serie die al langer meeloopt. Beide voorzien van een soortgelijk ontwerp maar met geheel eigen design. Door ze te combineren spreken we diverse consumentengroepen aan. Esra is de veilige, tijdloze keuze, terwijl Zembla de consument aanspreekt die houdt van een natuurlijke look, met een touch of glitter. Twee potten die elkaar complimenteren maar ook op zichzelf staand hun mannetje staan. Onmisbaar in jouw herfst-wintercollectie.

Koen
Handmade in Portugal

Emmy
made of Portuguese ceramics

Karlijn
‘Classic basic pot full of character’

Pakket Karlijn L

Pakket Karlijn XL

Kunnen wij je helpen?

Mocht je vragen hebben over de inhoud van de pakketten of wil je liever telefonisch bestellen? Dat is geen enkel probleem, laat het ons weten.

Via telefoonnummer 0548 535020 en e-mailadres info@tersteege.nl zijn wij te bereiken en helpen wij je graag bij het plaatsen van de bestelling. Je mag natuurlijk ook jouw accountmanager rechtstreeks contacteren!

Vriendelijke groeten van klantenservice team Ter Steege

Ja, ik wil graag profiteren
van deze scherpe actie!

 

  Naam:
  Dani:
  Zembla & Esra:
  Koen:

  E-mailadres:
  Emmy:
  Karlijn L:
  Karlijn XL: