Ontvang 10% korting op prachtige pakketten. Wij hebben vijf aanbiedingen met XL potten samengesteld. Profiteer nu van deze eenmalige korting. Deze unieke actie loopt tot 1 april. Uw potten worden na 1 oktober 2022 geleverd.

Interesse?

Wilt u meer weten over deze actie? Vul het formulier onderaan deze pagina in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met uw accountmanager. Kunt u niet wachten? De pakketten Ryan, Dex en Rinca zijn direct te bekijken en bestellen via de webshop.

RYAN

Onmisbaar in ons huidige assortiment. Puur handwerk van keramiek. De ideale pot voor middelgrote planten. Ryan steelt moeiteloos de show. Met zijn pittige kleuren en charmante design windt hij alle planten om zijn pot. Profiteer als eerste van deze aantrekkelijk Ryan aanbieding.

JANE

Nieuw in ons assortiment! Jane is een stevige mand met karaktervolle afwerking. In deze set krijgt u Jane’s in 3 wereldse kleuren; Jungle, Savanne en Desert. Voor ieder type consument de juiste kleur. Maar nog leuker om te mixen. Doe eens gek en breek de regels. Door colorblocking creëer je met slechts één XL combo een geweldige eyecatcher die geen klant zal missen. Combineer Jane Savanne met een roze Calathea Triostar. Jane Desert met een Aloe Vera, Jane Jungle met een blauwe Bromelia’s. Dat valt op!

DEX

Vers van het draaiplateau. Een traditioneel handgemaakte bloempot uit Portugal. Met zijn klassieke vorm en grafische textuur, maakt Dex de blits dit jaar. Durf te spelen met het design. Laat de vriendelijke ronde vorm van de pot terugkomen in uw plantkeuze. Combineer Dex bijvoorbeeld met een Ficus Lyrata op stam.

STEF

Stef heeft zich de afgelopen jaren bewezen als aller-mand-vriend. Daarom is er nu deze speciale actieset met maar liefst 10 maten. Een all-time favorite, handgemaakt van zeegras. De weving laat mooie details zien van het prachtige natuurlijk materiaal. Voorzien van plastic voering. Geschikt voor een plant, maar ook als opberger! Populair bij iedereen die houdt van een natuurlijke touch in het interieur.

RINCA

Uit onze nieuwe collectie. Rinca met stijlvolle structuur en hedendaagse kleuren. Ambachtelijk handgedraaid tot modern masterpiece. Valt op door gewoon te blijven. Rinca is op z’n best in een basic interieur met Scandinavisch karakter. In deze set krijgt u Shiny Black en Shiny Green.

Ja, ik wil graag profiteren
van deze scherpe actie!

Laat ons weten welke pakketten u zou willen bestellen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om prijzen en details te bespreken.