Een duurzame collectie handgemaakt mandwerk

Onze collectie TS Naturals is vooruitstrevend in design en productie. De TS Naturals collectie is ontstaan met een duidelijk doel voor ogen: ‘Het creëren van een sfeervolle en duurzame collectie gevuld met prachtige natuurlijke producten die verbindend werken in zowel de winkel als bij de consument thuis. Een collectie die ernaar streeft smaakvolle winkelpresentaties tot stand te brengen die zorgen voor meer winkelplezier en een hogere omzet.’

In onze nieuwe najaarscollectie 2019/2020 bieden we een mandenserie voor ieders persoonlijke wensen en stijl. Al ons mandwerk wordt met de hand gevlochten van materialen die direct uit de natuur komen zoals zeegras, bananenblad en wilgenhout. Er zijn manden met handvatten, stapelbare manden, kleine manden, grote manden en ook poefen. Stuk voor stuk stijlvolle items die gemaakt zijn om het interieur natuurlijker, comfortabeler en groener te maken. Groener heeft in dit geval voor ons een dubbele lading. Behalve dat we kiezen voor natuurlijke materialen en traditionele werkwijzes is de gehele collectie TS Naturals volledig recyclebaar. Dat geldt dus ook voor de waterdichte kunststof binnenzijde. Ontmoet de nieuwste leden van de TS Naturals familie en ‘Bring nature inside!’

IDO

Ido beseft dat we allemaal behoefte hebben aan meer duurzame en natuurlijke elementen in ons huis. We gooien liever niets meer weg en daarom zijn multifunctionele items populairder dan ooit. Ido is daarom super veelzijdig, praktisch en tijdloos. Een mand die net zo stoer is als elegant. Die zijn tijd ver vooruit is én tegen een stootje kan. Hij is ook nog eens stapelbaar en van een modieuze streep voorzien! Ido is dikke vrienden met varens en cacti.

ROY

Een verrassende nieuwe serie: Roy. Met de hand gevlochten van duurzaam zeegras, een fraai vormgegeven poef en kussen. Pas op want Roy is zeer artistiek en modieus, ook hij past in vele stijlen en genres. Boho chic, wild botanisch of sober elegant. Of je hem nou gebruikt om op te zitten of iets op te zetten, Roy lift je interieur moeiteloos naar een ander niveau. Voor iedereen met een verantwoorde stijlvolle smaak.

LIVA & LIDA

Liva is een waterdichte mand van wilgenhout. Hier op de foto met white wash effect voor een zachte touch op een lichte vloer. Style met een grote cactus en een Kentiapalm. Een veelzijdige mand met een veelzijdig uiterlijk. Past zowel in een strakke Scandinavische stijl als in een weelderig groen interieur.

Hoe tropisch wil je het hebben? Lida is gemaakt met bananenblad. In combinatie met het groen van planten wordt het zo wel heel erg makkelijk om een groen en comfortabel interieur te creëren. In combinatie met andere materialen uit de natuur zoals terracotta, touw, hout en keramiek heb je binnen no time je eigen duurzame jungle in huis. Hartstikke hip en verantwoord.

NELIS

Nelis heeft een zachtaardig karakter. Hij is qua vorm en kleur wat terughoudend wat ervoor zorgt dat hij zich aanpast aan iedere interieurstijl. Met sierlijke vormen en elegante afwerking is dit misschien wel het must-have item uit de collectie. Prachtig om guitig groen in te showen. Hangplanten zoals de Scindapsus Pictus en Philodendron voelen zich thuis bij de vriendelijke tinten en textuur van Nelis. een zeer uitnodigende serie manden.

Ray

Ray is een ware wereldverbeteraar. Met zijn ronde vorm en prachtig gedetailleerde weving straalt hij een goede dosis positieve energie uit. Dat kunnen we wel gebruiken in deze wereld. Ray houdt van alle planten en interieurs. Vooral grootbladige jungle planten komen goed tot hun recht in deze optimistische mand, zoals Calathea’s en Monstera’s. Hij heeft een stoere stevige structuur met prettige ronde vormen. Hij is voorzien van een opvallend reliëf die de handvatten aan de zijkanten accentueert. Behalve dat dit een smaakvol esthetisch accent is, wordt de mand hier ook sterker van en gemakkelijk verplaatsbaar. Ray is stapelbaar, en van zeegras gevlochten door ervaren handwerkers. Een stukje duurzaam vakwerk.

Bring nature inside!

Met een TS Naturals mand haal je de natuur naar binnen op een duurzame manier. Dit zorgt voor aantrekkelijke en smaakvolle winkelpresentaties waar geen klant aan voorbij loopt. Inspireer klanten met duurzame en trendy ontwerpen die perfect passen bij de huidige trends én de toekomst.