Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Het Orkest van het Oosten komt bij ons spelen

Gepubliceerd op: 03 oktober 2018

Op zaterdag 10 november komt Het Orkest van het Oosten spelen in onze hal. Het belooft een unieke en memorabele avond te worden die je echt niet wilt missen.

Zaterdag 10 november om 20:00 uur, mis het niet!

Unieke samenwerking

Samen met het beste symfonie orkest en het meest gastvrije theater van Nederland organiseren wij een wel heel speciale avond. Gebaseerd op het televisieprogramma Maestro, waarin acht bekende Nederlanders strijden om de titel Maestro, de beste dirigent van Het Orkest van het Oosten.
Naar aanleiding van Maestro op tv is Rijssense Anne Knappstein, celliste van ’t orkest, haar eigen dirigeer project gestart. Dat doet zij in samenwerking met de thuisbasis van het orkest, Het Parkgebouw Rijssen. ‘Met uw Orkest’ is een fantastisch initiatief waarin klassieke muziek en de culturele , muzikale stad Rijssen de aandacht krijgen die ze verdienen. Voor de finale hebben Anne en het Parkgebouw Rijssen een speciale locatie gevonden. De Finale van ‘Met uw orkest’ vindt in onze hal plaats.

Met baton in de hand en bladmuziek op de standaard

Het grootste gedeelte van deze avond speelt het Orkest van het Oosten stukken onder leiding van hun vaste dirigent Rolf Verbeek. Maar ook de zeven aspirant dirigenten laten van zich spreken. Om de beurt doen zij hun uiterste best om het orkest en de muziek naar het hoogste niveau te tillen. Spetterende muziekstukken, wereldberoemde melodieën en oorstrelend composities passeren de revue. Bach, Mozart, Verdi, Schubert, wie er langskomt blijft nog even een verrassing maar zeker is dat het een onvergetelijke avond wordt vol passie en gezelligheid. De avond wordt een fenomenale en uitzonderlijk met de mooiste stukken uit de klassieke muziek gespeeld in een prachtig aangeklede hal met uitmuntende akoestiek.

Tickets voor maar 5 euro

Dit geweldige initiatief wordt grotendeels gesubsidieerd door Europese subsidies en deels door gulle sponsoring van het Twentse bedrijfsleven. Wil jij dit bijzondere en belangrijke project ook sponsoren neem dan contact op met ons!

Een ticket voor deze legendarische avond kost maar 5 euro. Dat is bewust omdat we klassieke muziek toegankelijk willen maken voor iedereen. Als klapper op de vuurpijl geven we iedereen onder de 18 jaar gratis toegang. Kom dus met de hele familie genieten van de prachtigste muziek in een uitbundig aangeklede hal. Een once in a lifetime concert!

Koop je tickets hier en nu