Innovatieve trendy watersteen van TS Collection

Gepubliceerd op: 13 september 2018

Onze innovatieve trendy watersteen van TS collection is door Carlotta Berta verkozen tot nummer 1 van de beste accessoires van de Spoga Gafa 2018!

Carlotta is een bekende trend- en interieurgoeroe en designer uit het Italiaanse Turijn. Misschien ken je haar wel van de vele kritische blogs die ze publiceert over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van design en duurzaamheid in de interieur- en tuinbranche.

Carlotta vertelt: ‘WaterStone is een waterdispenser in terracotta met een kurkstop vervaardigd door het Nederlandse bedrijf TS Collection. Het is een eenvoudig ontwerp met natuurlijke kleuren. Zo zie je maar dat er soms weinig nodig is om een ​​trendy innovatief item te maken.’ Lees hier de recensie en meer over Carlotta.

De watersteen is simpel, innovatief, mooi om te zien en duurzaam vervaardigd van natuurlijke materialen, het past perfect in een stijlvol en trendy interieur.

waterstone

Wij zijn hartstikke trots op de WaterStone uit de indoor 2019 voorjaarscollectie van TS collection. De watergeefsteen is door onze designers ontworpen om het planten en mensen prettiger te maken. Het enige dat je hoeft te doen is de watersteen vullen met water en daarna druk je hem rustig in de aarde bij de wortels van de plant. De wortels hebben zo altijd vocht genoeg.

Daarna check je af en toe of er nog genoeg water in de steen zit. Dat kan door het kurkje van de steen te halen. Met een kleine gieter, of onder de kraan vul je de steen weer bij. Super simpel. De WaterStone is dus super praktisch maar ook een design item van onze eigen in house ontwerpers. De steen past perfect in een stijlvol en trendy interieur. De watergeefsteen is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren en in meerdere vormen en figuren. Zo zijn er dierenfiguren, een simpele stokvorm als op de foto van Carlotta en er is een bolvormige steen waar tevens iets meer water in past. We hebben gekozen voor rustige trendkleuren en een natuurlijke look zodat de watersteen zich mengt met de stijl en sfeer van het interieur.

Kies de juiste steen bij de juiste plant! Wil je dat de watersteen opvalt en contrasteert met je plant en pot of juist niet? Voor iedere look is een watersteen. De watersteen is nu al een hit en ligt begin 2019 in de winkels!