Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Interieurtrends voor najaar 2021/2022

De laatste trends op het gebied van groen en interieur. Dit jaar zien we enerzijds rustige kleuren, en anderzijds donkere tinten als bruin en zwart. Dat contrast zien we ook in afmetingen. XXL potten zijn populair maar ook mini’s potjes zijn gewild. Het lijkt alle kanten op te gaan, en dat is eigenlijk gemakkelijk uit te leggen. Door alles wat er gebeurt in de wereld, is thuis belangrijker dan ooit. Het afgelopen jaar besteedden consumenten nog meer tijd en aandacht aan de inrichting van huis en tuin. De consument ontdekt wat hij mooi vindt en wat goed voelt. De persoonlijke stijl is volop in ontwikkeling!

De highlights

Contrast is het thema. We gaan van heel klein naar extra groot, van licht naar donker, op de grond en in de lucht. Uiteraard vormen potten van keramiek de basis maar ook metaal heeft nu echt zijn plek veroverd in het groene interieur. Wat ons betreft vatten een aantal producten de trends bijzonder goed samen. Bekijk de interieurtrend highlights; Hangpotten, Sven, Ivana XL en Mini’s. Voor uw gemak hebben we op de webshop alle relevante artikelen gebundeld.

Hangpotten

We gaan letterlijk de hoogte in met leuke hangpotten in verschillende stijlen. De evergreen serie Esra komt met twee maten hangpotten in de kleuren Pure White, Black, Mystic Grey en Ice Blue. Een verademing voor een ieder die al een Esra pot thuis had staan. Esra is een echte basic, die alle stijlen en tijden overleeft. Alice presenteert hangpotjes in vintage stijl. De set bevat 3 maten hangpotjes met hangers van leder. Alice is een super elegante serie met prachtig afgewerkte potten met loopglazuur. Verkrijgbaar in de kleuren Ocean en Caramel. Hangpot Kian van metaal is een stukje echt vakmanschap. Hij bestaat uit een stuk, zonder naden, en is dus 100% waterdicht. We raden u aan Kian met inlay te verkopen zodat roest gegarandeerd wordt voorkomen.

SVEN

Bloempot Sven is een bijzonder geval. Hij wordt namelijk gemaakt in Nederland. Het design is clean, echt Noord-Europees, met aangename matte glanstextuur. Sven is er in meerdere maten potten en vazen. De verschillende tijdloze en trendy kleuren lokken uit tot combineren. Spoiler! Sven krijgt in het voorjaar van 2022 nieuwe familieleden om volop mee te mixen en matchen.

Ivana XL

Met een grote bloempot haalt de consument het buitengevoel nog makkelijker naar binnen. Dit is TS Collection’s eerste XXL bloempot voor binnen. De Ivana potten hebben hoogtes van 40 en 50 centimeter en de vazen zijn wel 117 en 150 centimeter hoog. Handgemaakt van hoogwaardig keramiek uitgerust met super glossy glazuurlaag. Ivana is er in sjiek Sepia en opvallend Caramel. De pot is er! Aan u als retailer om de ideale plant te adviseren voor uw klant.

MINI’s

Onderschat nooit de kracht van een mini bloempot. Een minipot is een verbinder, een echte intermediair. Mini’s zijn op talloze manieren in te zetten. Een mini Saar naast grotere Saar potten verzacht en ondersteunt. Heel veel verschillende mini’s bij elkaar, bijvoorbeeld in een wandkastje, vullen de ruimte op persoonlijke wijze zonder de hele ruimte te overheersen. Door slechts een aantal minipotjes aan het interieur toe te voegen, kan de consument zijn stijl een trendy update geven. Een super leuke give-away is een minipotje met een eigen stekje erin.  Minipotjes zijn populaire cadeautjes, want wie heeft er nou geen plek voor een minipotje?

Tip van Caroline

‘In de buurt van de kassa worden de meeste impulsaankopen gedaan. Creëer een mooie winkelpresentatie voor alle mini’s en passende plantjes. Bepaal een vaste prijs voor een pot-/plantcombi naar keuze. Tijdens het wachten kan de consument heerlijk mixen en matchen. Wedden dat hij nog iets meeneemt?’  

 

Showrooms

Nieuwe artikelen, trend updates, onze showrooms zijn altijd in beweging. De beste manier om onze collecties te ontdekken en inspiratie op te doen voor uw winkel is zonder twijfel een bezoek aan onze showrooms. U kunt kiezen uit de compacte showroom in Aalsmeer, slechts 5 minuten rijden van de Bloemveiling, centraal gelegen tussen belangrijke inkooplocaties. Of kom naar het House of Inspiration in Rijssen waar u kunt genieten van meer dan 2500 m2 indoor en outdoor inspiratie. Plan direct een afspraak in bij uw showroom naar keuze.

Virtuele showroom

Brengt u een bezoek aan ons? Dan kunt u genieten van de gehele ervaring inclusief koffie, lunch en het Thuisgevoel waar wij zo om bekend staan. Maar wist u dat u onze showrooms ook online kunt bekijken? Voor een bezoek aan onze virtuele showrooms heeft u geen afspraak nodig, dat kan eenvoudig via de webshop.

Ontdek Ter Steege’s stijltrends

U heeft ze waarschijnlijk al eens gezien, onze eigen stijltrends voor 2021. Drie levendige trends die verschillende consumentengroepen aanspreken. Fusion Royale, Factory Oasis en Re-Green Village hebben een najaar update gekregen.