Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Wat u mag verwachten van Ter Steege

Gepubliceerd op: 09 maart 2015

Ter Steege is uitgegroeid tot een bekende leverancier van potten, sfeerartikelen en souvenirs, met vestigingen in Rijssen, Aalsmeer, Brazilië en Vietnam. Wat we allemaal kunnen betekenen voor onze afnemers ziet u hieronder; de kerntaken van Ter Steege.

Gesprekspartner

Ter Steege speelt graag een actieve rol bij uw inkoopbeleid. Ons verkoopteam is opgeleid in Category Management, waarbij wij de retailer ondersteunen om de optimale samenstelling van een categorie te bepalen met een maximale waarde van de consument. Wij staan altijd voor u klaar als gesprekspartner en streven naar een langdurige samenwerking tussen leverancier en afnemer.

Transactie

Ter Steege hecht veel waarde aan u als afnemer, zodoende zet het verkoopteam van Ter Steege zich dagelijks in voor een goede service en een snelle en adequate afhandeling van orders.

Voorraadbeheer

De op- en overslag van de goederen vindt plaats in Rijssen, daar staan onze magazijnen van waaruit we in staat zijn Just In Time (JIT) te leveren. Tevens biedt ons magazijn ruimte voor tijdelijke opslag van de door u aangekochte goederen.

Assortiment

Assortiment als dat van Ter Steege geeft sfeer aan huis en tuin. Ter Steege heeft een breed assortiment tijdloze potterie, aangevuld met trendartikelen, welke uitermate geschikt zijn als actie artikel.

Private Label

Ter Steege verzorgt graag uw private label collectie. Met een wereldwijd netwerk van producenten, eigen productontwerpers en een logistiek centrum voor op- en overslag in Rijssen, is Ter Steege een ideale partner bij het invullen van uw private label assortiment.

Transport

De logistiek medewerkers bij Ter Steege dragen zorg voor een optimale goederenstroom, van productielocatie tot aflevering bij afnemers in binnen- en buitenland. Vanuit onze productielocaties in Europa en Azië kunnen containers ook rechtstreeks verscheept worden naar een afleveradres van de afnemer. De samenstelling van de container wordt uiteraard in nauw overleg met u bepaald.

Winkelpresentatie

Ter Steege voelt zich zeer verantwoordelijk voor de presentatie van onze collectie op de winkelvloer. Collecties zijn ondergebracht in merken, deze merken en de eigenschappen van deze merken worden op de winkelvloer gecommuniceerd middels signing en presentatiemeubels. Deze verkoopondersteunende artikelen worden meegeleverd met uw order, net als schappenplannen die voor elke serie zijn ontwikkeld.

Productontwikkeling

De collectie van Ter Steege is altijd in beweging door veranderende trends, opgepakt door de consument of in de markt gezet door creatieven. Vormgeving, materiaalgebruik, kleur en toepassing zijn bepalende factoren bij de ontwikkeling van onze producten en merken. Ter Steege volgt deze ontwikkelingen en laat zich leiden door deze trends bij het samenstellen van de collectie.

After Sales

Het team met betrokken medewerkers van Ter Steege staat altijd voor u klaar. Wanneer u vragen heeft over een order, een opmerking of een klacht over een artikel van Ter Steege of onze dienstverlening horen wij graag van u.