KOM KIJKEN

in onze showroom met < 2500 m2 inspiratie...

Ben je nog niet geweest?

Dat kan echt niet! Onze nieuwe spring/summer collectie 2020 gaat breder en dieper dan ooit. We introduceren 2500 m2 sfeervol gevuld met talloze toffe series en zelfs twee volledig nieuwe productgroepen. Het 2020 assortiment is vernieuwend en verrassend. We laten je graag zien dat duurzaamheid en stijlvol heel goed samen gaan.

Het jaar 2020 brengt ons contrast en een hernieuwde kijk op duurzaamheid. De vraag naar eco vriendelijke producten groeit als kool. Consumenten laten graag zien dat ze bewust bezig zijn maar willen liever niet inleveren op stijl en comfort. Het antwoord hierop zijn productgroepen waarin stijl en duurzaamheid hand in hand gaan. Wil je meer weten, lees dan onze Press Release.

Stijltrends 2020

Zoals je van ons gewend bent, hebben wij onze showroom tot in de puntjes ondergedompeld in de stijltrends van komend jaar. Dit jaar gaan we verder dan ooit. Heb je onze stijltrends voor 2020 al bekeken? Dat kun je hier doen.

Het jaar 2020 wordt een jaar van contrast. We willen duurzamer leven en vriendelijker
voor de aarde zijn, maar we willen ook meer genieten. Dit gaat gepaard met een groeiend optimisme wat zich vertaald in bombastisch kleurgebruik en het combineren van allerlei
materialen.

Laten we onze passie delen
in het House of Inspiration

Duurzaam, natuurlijk en vertrouwd,
Onze binnen- en buitencollectie groeit,

Flitsende trendthema’s, signing en schappenplannen,
Een winkelpresentatie die écht boeit,

De nieuwe spring-summer collection 2020,
Waaruit een explosie van inspiratie voortvloeit,

De groenwereld in ontwikkeling,
Onze samenwerking bloeit!

Laat ons weten dat je komt!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]