Meer aandacht voor eco-vriendelijk

Dit jaar leggen we in onze communicatie voor het eerst de focus op dit duurzame aspect, zowel in Nederland als daarbuiten. Dat is opmerkelijk want eigenlijk doen we niets anders dan voorheen. Onze handgemaakte indoor bloempotcollectie onderscheidt zich door tijdloze basics aangevuld met tal van sfeermakers in trendkleuren. Onze outdoor collecties spreken met hun specifieke eigenschappen verschillende tuinconsumenten aan, allen zijn ze hand bewerkt en gemaakt van hoogwaardige natuurproducten. In iedere productgroep inspireren we met duurzame en trendy ontwerpen die perfect passen bij de huidige trends én de toekomstvisie.

100% gerecyclede bloempotten

We hebben dit jaar extra aandacht voor eco-vriendelijke uitschieters Artstone en Cera-Mix, gemaakt van 100% gerecycled en natuurlijk materiaal. Maar duurzaamheid is meer dan het gebruik van verantwoorde grondstoffen. Wij vinden dat ook de kwaliteit en het design van onze potten duurzaam moet zijn. Sterke, slijtvaste potten die modern en tijdloos zijn.  Ja, onze bloempotten zijn buitengewoon verantwoord, maar laten we in het gesprek over duurzaamheid vooral de planten niet vergeten. Met Artstone’s unieke drainagesysteem blijven planten langer gezond en prachtig.

VRIENDELIJK VOOR HET MILIEU, VRIENDELIJK VOOR ELKAAR

In een veranderend klimaat wordt de consument almaar bewuster en oplettender. In contrast hierop willen we vooral genieten. Genieten van elkaar, van een comfortabel en groen thuis. De 2020 consument laat graag zien dat milieuvriendelijk, veelzijdig en sfeervol heel goed samengaan. Wij omarmen dit verlangen en beantwoorden met een bewuste collectie bloempotten, glas, mandwerk en woondecoratie die net zo schitterend als verantwoord is.