Verkoopargumenten

  • Gemaakt met gerecycled plastic
  • Volledig recyclebaar
  • Lichtgewicht kunststof-steenmix
  • Voorzien van drainagesysteem
  • Planten blijven langer mooier
  • Weersbestendig
  • Voor buiten en binnen

Artstone

Ter Steege is exclusief Artstone leverancier en importeur, met licentie voor heel Europa. Artstone Ter Steege bestaat inmiddels ruim tien jaar. Het milieuvriendelijke merk is uitgegroeid tot eco-friendly icoon in de groenbranche. Een merk waar retailer en consument op kunnen bouwen en vertrouwen. Onmisbaar en onmiskenbaar. De collectie bestaat uit zes rocksolid designs met vele verschillende mogelijkheden en artikelsoorten.

Zijn Artstone potten duurzaam?
Daar kunnen we kort over zijn: ‘Ja!’ De term duurzaamheid heeft voor ons meerdere betekenissen. De basis ligt bij het maken van een betrouwbaar, toekomstbestendig en prachtig product, gemaakt van verantwoorde grondstoffen. Een Artstone pot wordt gemaakt met oog op de toekomst. Dat zie je én merk je. Al onze potten zijn gemaakt met 100% gerecycled kunststof en natuurlijk steenpoeder, bovendien zijn ze zelf ook volledig recyclebaar. Daarnaast zijn Artstone potten voorzien van ons eigen unieke drainagesysteem. Een duurzaam systeem dat op een positieve manier bijdraagt aan het probleemloos en plezierig tuinieren én niet te vergeten de levensduur van planten. We merken namelijk dat in het gesprek over duurzaamheid de focus ligt op de bloempot. Begrijpelijk, maar gaat het niet juist om de natuur? Wij beloven dat we de gezondheid van planten niet uit het oog verliezen. Planten blijven langer mooi in een Artstone pot!

Presentatiemeubel en schappenplan
Voor de presentatie van deze succesvolle collectie op de winkelvloer levert Ter Steege presentatiemeubels en signing. Het schappenplan dat is ontwikkeld voor de gehele Artstone collectie biedt houvast bij het inrichten van de beschikbare ruimte op de winkelvloer of in schappen.

De Artstone collectie