• Roots van Ter Steege
  • Roots van Ter Steege

Verkoopargumenten

  • MVO-project
  • Houten woon- en tuinaccessoires
  • Rustieke en vrolijke kleuren

Roots

Roots is een merk met een bijzonder verhaal. De collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment houten woon- en tuinaccessoires mede vervaardigd door mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking.

De productie van deze collectie vindt plaats in Vietnam, in een nabijgelegen tehuis worden de houten lifestyle accessoires met de hand beschilderd. Hiervoor ontvangen de bewoners een volwaardig salaris, dit doet ze goed, ze nemen deel aan de maatschappij, krijgen een opleiding en verdienen hun eigen geld! De collectie voor buiten bestaat uit diverse vogelvoeders- en huisjes en andere kleine tuinaccessoires in vrolijke en neutrale kleuren. Ook de accessoires voor het interieur, zoals dienbladen, letters van het alfabet en kandelaars, zijn kleurrijk beschilderd.

Presentatiemeubel en schappenplan
Bij de presentatie van Roots op de winkelvloer staat het bijzondere verhaal van dit merk centraal. Er zijn diverse presentatiemeubels beschikbaar, het schappenplan biedt houvast bij het inrichten van de beschikbare ruimte op de winkelvloer of in schappen.

Roots is een merk van Ter Steege, de houten accessoires zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Mogelijkheden Roots

Roots

Winkelpresentatie

Bij de presentatie van de Roots collective op de winkelvloer staat het bijzondere verhaal van dit merk centraal.

Roots verhaal

Een betere toekomst

De bewoners van dit tehuis in Vietnam hebben zicht op een betere toekomst door hun bijdrage aan de productie van het Roots assortiment.