Verkoopargumenten

  • Unieke stijlvolle producten
  • Traditioneel en veelal handgemaakt
  • Aandacht voor vorm en structuur
  • Geschikt voor binnen
  • Volgens de laatste trends

TS Indoor

Inspire and create met de TS Collection, het huismerk van Ter Steege. De collectie indoor potterie van TS is divers en zeer uitgebreid, elke serie heeft zijn eigen kenmerken, veelal bestaande uit potten, vazen, schalen, lifestyle items en ook manden. De gehele collectie is eigen ontwerp, voorzien van een glazuur- of lakafwerking en verkrijgbaar in tal van kleuren en uitvoeringen.

Presentatiemeubel en schappenplan
Voor retailers biedt Ter Steege uitgebreide conceptpresentaties voor het merk TS. Schappenplannen bieden houvast bij het inrichten van schappen. Ter Steege levert ook signing ter ondersteuning van commerciële presentaties van de TS collectie op de winkelvloer. Met deze uitgebreide TS Indoor collectie kan eenvoudig een deel  van de sfeerafdeling in een tuincentrum gevuld worden.  Artikelen van Ter Steege kunnen veelal uit voorraad geleverd worden.

TS INDOOR collecties

Lifestyle

Gave lifestyle items puur als decoratie of met een echte meubelfunctie. You name, we make it!

TS Indoor Lifestyle

Naturals

Een duurzame, met de hand gevlochten collectie manden en potten van zeegras.

TS Indoor Naturals

Glazed

Een sprekende collectie met geglazuurde potten van keramiek. Soms deels geglazuurd voor een speciaal effect of met reliëf en patronen.

TS Indoor Glazed

Handmade

Met de handgemaakte potten, uniek, stijlvol en spannend! Onze TS potten worden van klei met de handen vervaardigd tot prachtige pot.

TS Indoor Handmade