Verkoopargumenten

  • Exclusief en uniek
  • Sterke mix van polyester en steenpoeder
  • Eigentijds modern
  • Voor binnen en buiten

TS Synthetics

Bijzondere potten voor bijzondere mensen, TS Synthetics is een collectie apart. Voor een specifieke doelgroep ontwierpen we een collectie die praktisch, sterk en luxe is, een top pot!

Het beste van twee werelden, polyester en steenpoeder, gemixt tot elastische emulsie. Een siliconen mal wordt bekleed met het sterke kneedbare materiaal. De pot droogt op en het resultaat is een supersterke pot met luxe uitstraling.

ALLESKUNNER
De productiewijze en materiaalmix maakt dat we zeer flexibel zijn in het ontwerpen van aparte designs die zowel licht in gewicht zijn als mega sterk. Daarnaast is deze lijn potten zeer gemakkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek. Zeer praktisch in ruimtes waar veel mensen komen.

IN DE WINKEL
TS Synthetics potten worden zonder gat geleverd zodat ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Kies per kleur, stijl of serie of je de potten in het binnen gedeelte of buitengedeelte van de winkel presenteert. Deze spreiding zorgt voor extra zichtbaarheid en laat meer mogelijkheden zien. Deze consument doet graag unieke en stijlvolle inspiratietips op.