• World of Jet sfeer
  • World of Jet
  • World of Jet

Verkoopargumenten

  • Complete serviezen en lifestyle accessoires
  • Voorzien van mooie illustraties
  • Geïnspireerd op de natuur

Dit merk verkopen

Interesse in het verkopen van deze producten? Vul onderstaand contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Direct een accountmanager spreken? Neem dan contact op via tel. (+31) (0)548 53 50 20World of Jet

Kunstenares Jet is al jaren verbonden aan Ter Steege en haar illustraties zijn alom bekend. Deze illustraties, met de natuur als inspiratiebron, sieren de serviezen, het keukentextiel en de lifestyle accessoires die worden verkocht onder de merknaam World of Jet.

De collectie van World of Jet is zeer divers. Elke servies serie heeft haar eigen karakteristieke illustraties. De serie Lavender doet denken aan het Franse platteland. De kleurrijke serie Enjoyable brengt vrolijkheid op tafel, net als de handbeschilderde serie C’est la Vie.

Presentatiemeubels en schappenplannen
Voor de presentatie van deze collectie servies, keukentextiel en lifestyle accessoires levert Ter Steege presentatiemeubels en signing. Het schappenplan dat is ontwikkeld voor de collectie van World of Jet biedt houvast bij het inrichting van de beschikbare ruimte op de winkelvloer of in schappen.

World of Jet is een merk van Ter Steege.

 

World of Jet mogelijkheden

World of Jet winkelpresentatie

Winkelpresentatie

Voor de presentatie van deze collectie op de winkelvloer levert Ter Steege presentatiemeubels en signing.

World of Jet Enjoyable

Nieuw: Enjoyable

Enjoyable is de de nieuwste serie van World of Jet, bestaande uit servies, keukentextiel en lifestyle accessoires.