Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Vanaf 27 november

Vanaf 27 november staat de nieuwe indoor najaarscollectie voor 2019/2020 te shinen in onze House of Inspiration. Een verrassend aanbod aan prachtige potterie en lifestyle artikelen vormen een sfeervol geheel.

Meer dan ooit in 80 jaar ontwierpen onze inkopers en designers een collectie met lifestyle items, potten, schalen, kleine meubels en functionele decoratie die nauw op elkaar aansluiten. Die aansluiting zie je terug in de look & feel, functionaliteit en materiaalgebruik. Veelal is gekozen voor natuurlijke materialen en een groot gedeelte van de potterie en manden zijn handgemaakt. De collectie ademt sfeer, samenhang en betrokkenheid. Betrokkenheid onderling, maar ook naar het groen toe. De nieuwe collectie is zeer ontvankelijk voor planten en bloemen en speelt in op de groeiende behoefte naar meer rust, ruimte en natuur.

Vernieuwend in stijl en samenstelling

Onze nieuwe collectie is anders dan alle andere collecties. Waarom? Dat mogen we nog niet vertellen, dat moet je ervaren. Maar ondanks dat we je willen verrassen, kunnen we je dit alvast verklappen. De nieuwe indoor najaarscollectie 2019/2020 is:

Stijlvol tijdloos en passend in komende trends

Uniek gepresenteerd in het House of Inspiration

Bijzonder qua samenstelling van producten

Vernieuwend in sfeer en stijl

Ontworpen om de winkelende consument te inspireren

Een combinatie van bekende betrouwbare series frisse nieuwe designs

Fascinerend en innovatief

‘Met passie werken aan een sfeervol en vertrouwd Thuis.’

Dát is onze missie, werkwijze en filosofie. Als betrokken en betrouwbare specialist werken wij samen met onze klanten aan het behalen van de beste resultaten. Dat doen we door het delen van onze kennis en het geven van gericht advies. Op het gebied van assortimentskeuze, winkelpresentatie en schappenplannen.

Al die dingen zijn belangrijk en jij staat daarin centraal. Weet je trouwens dat wij een speciale app hebben ontwikkeld waarin al die dingen samenkomen?

Wij nodigen je uit

Vanaf 27 november staat de nieuwe collectie te stralen in ons House of Inspiration te Rijssen. Wij willen je bij deze van harte uitnodigen om deze samen met ons, of een van ons, te bekijken. We vertellen je graag alle ins&outs van de spetterende nieuwe najaarscollectie en adviseren de beste persoonlijke keuzes. Met onderstaand formulier kun je eenvoudig een afspraak met ons plannen op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Met vriendelijke groeten,

Noraly en Caroline

Meld je direct aan voor een bezoek aan het House of Inspiration