Nieuwe collectie 2017 voor buiten

Gepubliceerd op: 11 juli 2016

Ter Steege komt in 2017 met een vernieuwde collectie potten voor buiten. Nieuw voor 2017 is de uitbreiding van het aanbod lichtgewicht potten met een natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van een bijzondere kunststof-steenmix zijn wij in staat lichtgewicht potten een robuuste en natuurlijke uitstraling te geven.

Bekijk de brochure outdoor collectie 2017.

De TS GRC collectie, zoals in deze foto, heeft de uitstraling van geroest metaal, maar is in werkelijkheid een lichtgewicht pot.

Nieuwe kleur Artstone; Euchalyptus

In 2016 werd de nieuwe kleur Terra geïntroduceerd als aanvulling op de bestaande kleuren van het merk Artstone. Ook in 2017 wordt de kleurencollectie uitgebreidt en wel met de kleur Euchalyptus. Deze neutrale, warme zandkleur met een vleugje groen is een aanvulling op de huidige basiskleuren, bestaande uit zwart, grijs en taupe.

TS Cera-Mix lichtgewicht met bijzonder afwerking

Deze buitenpotten worden gemaakt van een kunststof-steenmix en hebben het merk TS Cera-Mix. Hoewel ze op het oog veel lijken op een zware pot zijn ze in werkelijkheid lichtgewicht. Deze potten zijn vaak eenvoudig van vorm, maar allen uniek aangezien de kleurafwerkingen met de hand worden aangebracht. De veelzijdige collectie potten van TS Cera-Mix zijn eenvoudig qua vorm, maar bijzonder qua afwerking.

In de video Bekijk het House of Inspiration ziet u de nieuwe collectie voor 2017 gepresenteerd in ons House of Inspiration in Rijssen. U bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen of Aalsmeer, of graag tot ziens op één van de volgende beurzen.