Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Nu open: House of Inspiration!

Gepubliceerd op: 11 juni 2015

Ter Steege heeft in Rijssen het House of Inspiration geopend, een nieuw gebouwd experience center waar elke retailer zijn hart op kan halen.  Door de nieuwbouw te schakelen aan de bestaande showroom ontstaat een ruimte met een vloeroppervlak van 2500m2. Deze ruimte is nodig om het alsmaar groeiende assortiment van Ter Steege, leverancier van potterie, lifestyle artikelen en souvenirs, te kunnen presenteren aan retailers en groothandelaren.

In het House of Inspiration zal het aan inspiratie niet ontbreken. Ter Steege voert de bezoeker mee langs talloze commerciële presentaties en volledige ingerichte inspiratiekamers voor de collectie binnenpotterie. De nieuwbouwlocatie heeft de uitstraling en kenmerken van een kas. In de kas ervaart de bezoeker de collectie buitenpotterie zoals deze het hoort te zijn, in combinatie met levend groen. Verschillende winkelpresentaties, bestaand maar ook nieuw ontwikkeld, dragen bij aan een optimale ’experience’.

Het House of Inspiration is dagelijks te bezoeken aan de Nijverheidsstraat 53 in Rijssen. Neem contact op met uw accountmanager voor een bezoek aan het House of Inspiration, of bel 0548 53 50 20. Klik hier voor adresgegevens en de openingstijden.