Bohemian Blossom

Het Bohemian Blossom type is altijd in beweging en dat zie je terug in het interieur. Het neemt je mee op reis naar een knusse wereld vol kleur, bloemen en prints. Deze stijl is een bombastische weergave van vreugde en vrijheid in het stadse nomaden bestaan. Persoonlijke herinneringen worden op creatieve wijze verwerkt in het interieur, waardoor een festival vibe wordt gecreëerd. We willen het gevoel hebben dat we op reis zijn, het gehele jaar door.

Materialen en planten

We zien veel verschillende materialen, kleuren en prints. We zijn niet selectief, er is altijd plek voor een nieuwe potten, planten en woonaccessoires. We gaan vrolijk ‘all the way’ en mixen en matchen waar we kunnen. Handgeknoopte kelims, tribal geïnspireerde prints, geel, oranje, roze, shiny metalen accessoires, bloemendessins, vogels, mozaïek, macramées en rieten manden op een basis van zandkleuren, donkerblauw en groentinten.

‘De wereld is mijn speeltuin’

Het groen in deze trendstijl is een basis van daadkrachtige taaie planten zoals Aloë Vera, Ficus Elastica en Sansevieria aangevuld met uitbundig kleurrijke bloemboeketten. In het levendige Bohemian Blossom interieur komt je persoonlijkheid helemaal tot bloei.

SCANDINAVIAN BREEZE

Scandinavian Breeze brengt het buitenleven naar binnen. De duinen, de zee, kalmte en rust, een aangename bries op je gezicht. In je eigen huis en tuin genieten van de natuur, alle jaargetijden lang. De belangrijkste pijlers in deze trendstijl zijn duurzaamheid, bewustwording en respect voor de natuur. We gebruiken natuurlijke materialen en kleuren en hergebruiken oude meubels waardoor een kekke mix van strak en vintage ontstaat.

PLANTEN EN MATERIALEN

De basis is clean, rustig en helder in wit, cool gray, zacht geel en lichte grijsblauwe tinten. Accenten vind je in woonaccessoires zoals handgeweven manden, transparant glas versierd met wit touw, een poef van zeegras en texturen van schelpen, hout en zand. Ook oranjetinten komen terug in enkele elementen en zelfs hier en daar donkerblauw en diepgrijs.

‘THUIS, IN DE NATUUR BEN IK VRIJ’

De meeste kleur wordt geleverd door schaduw liefhebbende kamerplanten zoals Zinkvarens en Kentiapalmen, en planten met bijzondere bladtekeningen zoals de Calathea Orbifoglia en Scindapsus Pictus. Passend in de trend zijn ze lucht zuiverend. Scandinavian Breeze is een prettige stijl die evenwicht en positivisme uitstraalt en onze fascinatie voor de natuur omarmt.

WILD DELUXE

Laten zien waar je voor staat en wie je bent, dat is Wild Deluxe. Een stijl die geen angst kent als het gaat om keuzes maken. Lef, diepgang en karakter zien we terug in grote potten met planten, diep gekleurde wanden en opvallende eyecatchers. Maar ook juist verzamelingen van kleinere items bij elkaar die, net als een kudde dieren, samen een sterk statement maken.

MATERIALEN EN PLANTEN

We zien een donkere basis van bruintinten met accentkleuren uiteenlopend van okergeel tot groen en goud. Dit zien we ook bij de materialen gebeuren, van stoer beton en leder tot glimmend metaal en mat zwart hout. Het gaat hier allemaal om de juiste kleur- en materiaalkeuze. De unieke samenstelling van glimmend en mat, zacht en hard, donker en fel is cruciaal en zorgt ervoor dat het interieur een spiegel is van persoonlijke ervaringen en karakter.

‘MIJN THUIS VERTELT MIJN VERHAAL’

Het Wild Deluxe weet wat het wil en maakt keuzes voor de lange termijn, het is zeker geen vluchtig type. Hierbij passen grote sterke en altijd groene woonplanten zoals de Strelizia Nicolai, Monstera Deliciosa, Philodendron Martianum en Alocasia Odora. What you see is what you get, is het motto van deze groentrend.