Ontdek de TS najaarscollectie 2021-2022

Meer dan ooit is er behoefte aan samenzijn en sfeer. Thuis is belangrijker dan ooit, en daar hebben we rekening mee gehouden. We verrassen u daarom met een najaarscollectie vol pit en power. We introduceren met name in de categorieën Glazed en Metal meerdere dynamische series voor binnen. Met de focus op luxe en intensiteit, is er gekozen voor onbevreesde kleuren en levendige designs. Gekozen is voor designs waarmee consumenten een statement kunnen maken. Markante artikelen waarmee ze hun eigen stijl echt kracht bij kunnen zetten.

Glazed

In onze zoektocht naar gezelligheid en sfeer, verlangen we ook een beetje terug naar toen. De nieuwe Glazed series stralen elegantie en ambiance uit. Vintage, luxe, retro en souplesse, op een aangenaam speelse manier. Trendy is nog steeds de insteek, dat is onmiskenbaar.

Metal

Er is steeds meer vraag naar metalen bloempotten zijn praktisch, licht in gewicht en geven het interieur een stoere toch chique invulling. Dit najaar pakken we echt uit. Buitengewone series met schitterende metaalkleuren en nieuwe artikelsoorten. Van mystic green tot old camel, van rose gold tot skyburn. Er zijn potten, bowls, vasen en hangpotten. We zien dat de kleinere metalen potten nu echt hun plek hebben gevonden tussen de grotere sets. Excentriek, maar vooral zeer stijlvol en warm.

Ivana zorgt voor impact

Onze liefde voor planten groeit, onze planten groeien, en onze collectie groeit mee. Voor de ultieme pot-plantstatement is er Ivana, met potmaten tot wel 150 cm hoog. Combineer met een Strelizia of Ficus boom en creëer een jaloersmakend pronkstuk voor in de serre. Ivana is een XXL-pot van het beste keramiek, gebakken op 1300 graden Celsius voor extra kracht. Het is mogelijk om Ivana buiten te plaatsen. Boor een gat in de bodem voor goede drainage, en Ivana is vorstbestendig.

Hangpotten

We verzamelen steeds meer planten om ons heen. Hoe meer planten hoe beter! Als er geen plek meer is op de vloer, dan hangen we planten graag op. Met onze nieuwe hangpotten is er geen weg meer terug, hangplanten zijn nu officieel onderdeel van de persoonlijke woonstijl. We hebben hangpotten in alle soorten en materialen. Geglazuurde mini’s, hoogglans metaal en uiteraard konden ook onze evergreen series Cresta en Esra niet achterblijven.