Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Kom naar TRENDZ op 12, 13 en 14 januari, in Gorinchem

TRENDZ is het inspiratie event voor de home decor retailer. Met 12,5 duizend bezoekers en 255 exposanten is het een onmisbaar moment op het gebied van decoratie en lifestyle in de Benelux.

Je vindt ons op stand E116.

Op onze stand…

…gebeurt van alles! Het is een stand vol inspiratie en sfeer, bemand met onze vakkundige gezellige accountmanagers. Een goed gesprek, advies en natuurlijk een kop cappuccino. Maar vooral prachtige handgemaakte potten en manden. Een te gekke collectie tableware met unieke illustraties. Trendy geglazuurde potterie, decoratieve artikelen. Een bijzondere collectie glaswerk, ambachtelijk mond geblazen. En niet te vergeten onze drie woonstijlen, uitgewerkt tot in detail.

Én een bijzondere demonstratie van Sakata, lees verder…

Live demo met Sakata Lisianthus

We hebben dit jaar een fantastische samenwerking voor je in petto. De bloemist van Sakata: veredelaar van Lisianthus, laat zien hoe je de mooiste bloemcreaties in onze vazen en potten schikt!

Ze maakt speciaal voor onze bezoekers adembenemende boeketten van ‘Sakata’s Finest Lisianthus’. Deze bloemen hebben een verrassend vaasleven van maar liefst 2 weken, en maken dus optimaal gebruik van de TS Glass collectie. Ze laat ook zien hoe je onze waterdichte inlays kan gebruiken om deze bloemen ook in manden en potterie te laten stralen. Wow!

 

De bloemiste is er op zondag en maandag, tussen 11:00 uur en 14:30 uur. Be there!

Woontrends 2020

Onze potten, naturals en woondecoratie presenteren we in onze stijltrends voor 2020; Scandinavian Breeze, Bohemian Blossom en Wild Deluxe. Drie uiteenlopende woonstijlen die verschillende consumenten groepen aanspreken. Bij iedere stijltrend hoort een kant-en-klaar winkelpakket. Tijdens de beurs vertellen we je graag hierover!

TICKETS & INFO

Vraag onze medewerkers naar de speciale code die je met jouw telefoon kunt scannen. Dan ontvang je na je bezoek aan de beurs een gezellig en interessant digitaal informatie pakket.

Ben je niet in de gelegenheid om naar TRENDZ te komen? Jammer! Maar kom dan naar onze Bloemistendag op 15 maart.

Zien we je op TRENDZ en mogen we jou blij maken met tickets? Neem dan contact op met Carly en Arjan. Tot dan!

Carly Elffrink | 0641326669 | carlye@tersteege.nl

Arjan Droppert | 0641328555 | arjand@tersteege.nl