Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

MEER DAN JE FUNCTIE

Als medewerker bij Ter Steege ben je meer dan een collega met je eigen functietitel. Wij werken samen in de breedste zin van het woord, dus voor elkaar en met elkaar. Met z’n allen zijn wij een betrokken team dat barst van de passie, knowhow en expertise. Vertrouwen in elkaar hebben en ook betrouwbaar zijn voor anderen, is voor ons de basis. Onze waarden vormen de rode lijn in onze werkwijze, zowel intern als extern, altijd met het ultieme doel onze klanten te verrassen en blij te maken.

Familiebedrijf met een open cultuur

Collega’s brengen een flink stuk van iedere dag met elkaar door. Als familiebedrijf weten wij dat hard werken en prettig werken heel belangrijk zijn, én goed bij elkaar passen. Wij hebben plezier in ons werk en stralen dit ook uit. Dat betekent dat we graag tijd maken voor gezelligheid, humor en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën uit te werken. Of je nu twee dagen of twee jaar bij ons werkt, jouw mening is goud waard. Deze open cultuur zorgt ervoor dat je veel vrijheid krijgt. Vrijheid om je te ontplooien, om je deskundigheid te ontwikkelen, om de dingen op jouw manier te doen. Werken aan je expertise om het bedrijf en jezelf te laten groeien. Hierbij past een hands on mentaliteit, een niet ‘lullen maar aanpakken’ instelling.

Voldoening en vrijheid hand in hand gaan met verantwoordelijkheid, en daarom verwachten we van ieder teamlid een professionele positieve houding. Wij zoeken dan ook niet zomaar mensen. We zoeken mensen die graag hun grenzen verleggen. Teamplayers die hun kennis en ervaring met hun omgeving willen delen. Mensen die het verschil maken. Iedere dag weer.

Deze waarden beschrijven onze cultuur. Ze vertellen alles over hoe wij met elkaar omgaan en waar wij voor staan. Ze sturen ons in het maken van de juiste beslissingen, groot en klein. Op basis van onze waarden kunnen we zien en voelen of iets de juiste keuze is voor ons. En ook of iemand bij ons past.
Wij zoeken dus niet zomaar mensen, wij zoeken mensen die zich bij ons thuis voelen. Mensen die onze waarden uitdragen, niet zomaar, maar omdat ze zelf ook echt zo zijn. Mensen die samen met ons Ter Steege nog groter en sterker maken. Iedere dag weer.

THUIS BIJ EEN SOLIDE FAMILIEBEDRIJF

Met meer dan 70 werknemers zijn wij de afgelopen decennia uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de tuinbranche. Onze potten en producten vind je bij 95% van de Nederlandse tuincentra. Onze missie; ‘Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis’, wordt niet alleen naar buiten uitgedragen, maar is ook voelbaar wanneer je binnen bent. Elke werknemer draagt bij ons verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan een goede klanttevredenheid. Onze relaties met klanten, maar ook met leveranciers en derden gaan wij aan voor lange termijn, waarbij vertrouwen en betrokkenheid zwaar wegen.

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij als medewerker je thuis voelt bij ons. Wij geloven dat als jij jezelf kan zijn, je het beste uit jezelf kan halen.

De directie Willie Ter Steege-Kerkhof, Jan Ter Steege en Ineke Ter Steege.