Merken voor de consument:

 • TS Collection
 • Artstone planter
 • Tableware by Sharon

Solliciteer!

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere mensen…

Ben jij zo iemand, met passie en gedrevenheid? Ben je ergens keigoed in en wil je jouw talent bij ons inzetten? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere mensen. Vul onderstaand formulier in en geef in je motivatie duidelijk aan wat je denkt voor ons te kunnen betekenen. Succes en wellicht tot ziens!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  THUIS BIJ EEN SOLIDE FAMILIEBEDRIJF

  Met meer dan 70 werknemers zijn wij de afgelopen decennia uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de tuinbranche. Onze potten en producten vind je bij 95% van de Nederlandse tuincentra. Onze missie; ‘Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis’, wordt niet alleen naar buiten uitgedragen, maar is ook voelbaar wanneer je binnen bent. Elke werknemer draagt bij ons verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan een goede klanttevredenheid. Onze relaties met klanten, maar ook met leveranciers en derden gaan wij aan voor lange termijn, waarbij vertrouwen en betrokkenheid zwaar wegen.

  Wij vinden het enorm belangrijk dat jij als medewerker je thuis voelt bij ons. Wij geloven dat als jij jezelf kan zijn, je het beste uit jezelf kan halen.

  De directie Willie Ter Steege-Kerkhof, Jan Ter Steege en Ineke Ter Steege.