Merken voor de consument:

 • TS Collection
 • Artstone planter
 • Tableware by Sharon

Kom ook naar de Souvenirs Super Sale

De Souvenirs Super Sale wordt gehouden op 5 en 6 juli in onze vertrouwde showroom aan de Turfstekerstraat 21 in Aalsmeer. Op de dinsdag zijn we extra lang open tot 21:00 uur. Vul het formulier in zodat wij weten hoe laat wij u ongeveer kunnen verwachten. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. Check ook even uw Ongewenste Mail als u denkt niks te hebben ontvangen. Dank u wel voor uw opgave en tot dan!

   

  Het is hoog tijd om elkaar weer te zien en eens goed bij te praten. U bent van harte uitgenodigd voor de Souvenirs Super Sale, exclusief voor onze vertrouwde klantenkring.

  Tijdens de Souvenirs Super Sale bieden wij onze volledige souvenirscollectie aan voor aantrekkelijke prijzen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een aantal spetterende acties voor u in petto.

  De collectie is direct leverbaar uit onze voorraad, dus u heeft het dezelfde week nog binnen. Laat die vakantie maar beginnen. De showroom is helemaal klaar voor u, en wij zijn dat ook. We verheugen ons op uw komst, Anita, Melanie, Jan, Barry, Jeroen