Plan uw showroombezoek

Op dit moment te bewonderen in onze showrooms:

Aalsmeer
collectie voorjaar 2022

Rijssen
collectie voorjaar 2023

 

Wij hebben twee showrooms in Nederland, in Rijssen en in Aalsmeer. Zien, voelen, beleven en sfeerproeven, dat is waar onze showrooms om bekend staan. Wandel door de sfeervolle indoor- en outdoorafdelingen. Geheel ingericht volgens de toekomstige trends met sfeerkamers en passende potterie, woondecoratie, tableware, bloemvazen en mandwerk.

Ons House of Inspiration heeft een oppervlakte van meer dan 2500m². Bent u nog niet geweest? Dan wordt het zeker tijd om Ter Steege en haar Twentse gastvrijheid te ontmoeten! Onze showroom in Aalsmeer is nog geen tien minuten lopen van de Bloemveiling. Dus bent u in de buurt, vergeet dan niet bij ons langs te komen.

Vind u het prettiger om op afstand de showroom te bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Met uw webshopaccount heeft u toegang tot de virtuele 360° showroom.

U bent van harte welkom in onze showrooms. In het formulier hieronder kunt u een bezoek reserveren. Na aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om het bezoek te bevestigen en de details te bespreken. Alvast van harte welkom!

ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE 2023

In het House of Inspiration presenteren wij de nieuwe collectie voor het voorjaar van 2023. Een collectie met het thema ‘The Adventure of Change’. Want het jaar 2023 gaat over verandering. Wij nodigen u uit om de nieuwe trendkamers en collectie te komen bekijken in onze showroom in Rijssen. Ga mee op ‘Adventure of Change’ in ons House of Inspiration.

Plan hier uw bezoek

Let op! Wilt u de nieuwe collectie voor 2023 zien? Dat kan op dit moment alleen in Rijssen.