Planten leven langer in een Artstone pot

Artstone is een bijzonder merk dat prachtige duurzame bloempotten voor binnen en buiten maakt met uniek drainagesysteem. De potten zijn weerbestendig en toekomstbestendig. Ze worden gemaakt van zeer sterk gerecycled en natuurlijk materiaal en zijn voorzien van een krachtige look en feel. Daarnaast zijn ze kleurvast en hartstikke licht van gewicht, dus ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen. Artstone is een onmisbaar merk in uw winkel. Waarom? Dat leggen we u graag uitgebreid uit.

Uniek drainagesysteem

Consumenten denken steeds beter na over duurzaamheid. Een bloempot moet meer dan alleen mooi zijn. Men kijkt naar kwaliteit, grondstoffen, productieproces en of de pot bij de eigen stijl past.  Daarnaast groeit de liefde voor groen. Waar we een paar jaar geleden riepen dat een plant als meubelstuk wordt gezien, is het nu zelfs op weg naar het worden van een volwaardige huisgenoot. We geven om onze planten, en we willen ze graag goed verzorgen, zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven en langer leven. En dat is nou precies wat Artstone potten ook willen. Het slimme ingebouwde watersysteem werkt als drainage én als reservoir. Voor in de winkel hebben we een leuke poster gemaakt die het uitlegt aan uw klanten, en er is een video.

Vriendelijk voor het oog en het milieu

De term duurzaamheid heeft voor ons meerdere betekenissen. De basis ligt bij het maken van een betrouwbaar, toekomstbestendig en prachtig product, gemaakt van verantwoorde grondstoffen. Een Artstone pot wordt gemaakt met oog op de toekomst. Dat zie je én merk je. Al onze potten zijn gemaakt met gerecycled kunststof en steenpoeder, bovendien zijn ze zelf ook volledig recyclebaar. De 6 designs zijn speciaal gemaakt om nooit uit de mode te raken. Het drainagesysteem draagt bij aan de levensduur van de plant, en zo is de cirkel weer rond.

Artstone promotie

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod fotografie van de Artstone collectie die wij graag met onze klanten delen. U mag deze inzetten op de manier zoals u dat wilt. Daarnaast hebben wij allerlei content voor online en aantrekkelijk presentatiemateriaal voor in de winkel. Denk aan signing, posters, schappenplannen en sfeermeubelen. Meer weten? Stuur een mailtje naar elker@tersteege.nl, zij helpt u graag verder.

Artstone op televisie

De teams van De Grote Tuinverbouwing en De Grote Huisverbouwing werken graag met Artstonepotten. Vooral Ivo is fan en decoreert wekelijks Artstone in woonkamers en tuinen. Hij vertelt daarbij graag iets meer over de potten. Hoe het drainagesysteem werkt bijvoorbeeld. Dat is mooi meegenomen voor u als retailer.

Artstone showroom

Ontdek de wereld van Artstone in onze showroom in Rijssen. Een hele verdieping Artstone! Duizend vierkante meter Artstone inspiratie. Een absolute must voor u als retailer. Laat u rondleiden door uw accountmanager. Hij of zij adviseert u graag over een op-maat assortiment en mogelijkheden voor in uw winkel. Maak direct een afspraak en ontdek ook de rest van onze collectie.

De ideale pot voor binnen en buiten

We zien dat de sterke scheiding tussen buiten en binnen vervaagt. Interieurs worden steeds groener, we halen het buitenleven naar binnen. Dat doen we met potten en planten maar ook door middel van openslaande deuren en grote raampartijen, waardoor de tuin bij het interieur wordt getrokken. Onder veranda’s en overkappingen kunnen we steeds langer buiten blijven. Deze decoreren we graag met tropische huis- en tuinplanten. Hier liggen kansen! Adviseer de consument de juiste plant-/potcombinaties. Vooral Artstonepotten lenen zich hier perfect voor. Het zijn eco-vriendelijke potten met een ‘plant saving’ drainagesysteem dat zowel binnen als buiten werkt. Binnen drukt u de plug in de bodem, en buiten haalt u de plug eruit. Zo simpel is het. Bovendien zijn ze lichtgewicht dus verplaatsen gaat gemakkelijk. Ideaal dus voor die mooie Alocasia of Strelizia die ‘s zomers graag buiten staat en ’s winters naar binnen wil.

Welke Artstone pot past het beste bij u?

Welk Artstone design past het beste bij u? Of beter, welke pot kiest uw klant uit? Een leuke poster om in uw winkel te hangen. Laat uw klant de test doen en kom erachter welke pot favoriet is bij uw doelgroep.