SPOGA GAFA 2018

Gepubliceerd op: 22 augustus 2018

 

Net zoals voorgaande jaren staan wij weer op de grootste tuinbeurs ter wereld; de SPOGA GAFA 2018 in Keulen. Op drie stands van samen meer dan 350 m2 presenteren we onze nieuwe collecties voor Artstone, TS Collection en TS Collection XL.

Wat zijn wij trots op onze nieuwe collectie. Meer dan ooit kiezen we dit jaar voor natuurlijke en duurzame materialen zoals zink, keramiek en zeegras. Onze TS collection potten en manden uit de TS collection worden met de hand vervaardigd en zijn one of a kind, maar wist je dat dit ook geldt voor onze Artsone potten? Er is bij ons geen pot hetzelfde maar één ding hebben ze gemeen: ‘Het zijn allemaal werkelijk unieke items die bijdragen aan een sfeervol en vertrouwd Thuis.’

thema’s voor 2019

 

Ieder jaar creëren we jaarlijkse thema’s gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Deze thema’s zijn de basis voor al onze uitingen, producten en winkelpresentaties. Ze dienen als een gids en inspiratie voor zowel ons als onze retailers. Thema’s bevorderen de winkel ervaring, consumenten ontvangen graag ideeën en inspiratie op deze manier.

 

 

Bekijk de drie thema’s voor 2019 ⇾

de ter steege app

 

Onze klanten ondersteunen we al jaren met winkelpresentaties, signing, concept- en inrichtingsadvies en schappenplannen, allemaal ter bevordering van het rendement op de winkelvloer en consumentervaring. Met onze nieuwe app gaan we nog een stap verder! Met de virtuele assistent is het mogelijk om onze winkelpresentaties in jouw ruimte te plaatsen en er ‘live’ doorheen te lopen. Scan met onze app speciale markers en bekijk de video’s.

Download de app nu, je vind ‘m onder de naam: Ter Steege.

 

Meer over de app en hoe deze werkt ⇾

Een spannende collectie echt handwerk

 

Onze TS potten worden van klei met de handen vervaardigd tot prachtige pot. De keuze voor klei is simpel, het is het meest duurzame en natuurlijke materiaal, voor betrouwbare en sterke potten met een prachtige poreuze structuur. Een handgemaakte pot is dan ook nooit 100% waterdicht. De ene pot krijgt een pulvercoating terwijl de ander stijlvol wordt geglazuurd.

Tijdens dit ambachtelijke proces gaat een pot meer dan 20 keer door de handen van ambachtsmannen. Dat zorgt ervoor dat al onze potten werkelijk uniek zijn. Ze onderscheiden zich met zichtbare patroonwisselingen, structuurvariaties en minuscule verschillen in grootte. Een spannende collectie echt handwerk!

TS Ceramics

 

Wij werken met hoogwaardige keramiek in vele vormen en afwerkingen. Een groot deel van de potten is voorzien van een glazuurlaag in zowel neutrale als verfrissende kleuren. De nieuwe TS Ceramics collection is veelzijdig, duurzaam en stijlvol.

Even voorstellen

Pure is een lijn zeer smaakvolle potten met kleuroverloop en zichtbare glazuur- en verftoetsen, onmisbaar in een stijlvolle omgeving. Romee is een stevige rondgevormde pot met een authentieke look. De perfecte match voor kleine boompjes en grote groene planten. De Rustique geeft een tuin een directe upgrade. Ze komt in blauw en groen en is een ware aanwinst voor een stijlvolle tuin. Marly is verkrijgbaar in vriendelijke zandkleur en groentint en is voorzien van een prachtige handgetekende structuur. Globe heeft een verweerde look die doet denken aan Egypte. Een werkelijk authentiek stuk voor in een prachtige tuin.

TS Cera-Mix

 

De Cera-Mix collectie van het merk TS bestaat uit potten in allerlei soorten en maten. De potten combineren de krachtige look van cement met de voordelen van kunststof. Cera-Mix is sterk, geschikt voor outdoor en indoor. Deze serie is ook lichtgewicht en met een robuuste stenen uitstraling combineert het zo het beste van twee werelden. De gemêleerde buitenzijde in verschillende kleuren zorgt voor een stoere basis voor fiere groen planten.

De SPOGA bezoeken?

 

Wil je de SPOGA bezoeken en kennismaken met ons en onze nieuwe collecties? De SPOGA wordt gehouden op 2, 3 en 4 september in Keulen. Je kunt ons vinden in HAL 10.1, STANDS A30-B31 EN B38-C39.