Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

SPOGA GAFA

Bezoek onze grootste stand ooit…

Spoga Gafa 1, 2 en 3 september 2019

Hal 10.1 stands A28 + A30 + B38

Wij kijken uit naar spoga + gafa 2019, de grootste tuinbeurs ter wereld. Keulen is de place to be voor iedereen, die iets in de tuin wil laten gebeuren. Specialisten en topspelers van de wereldwijde groenmarkt komen samen op spoga + gafa. De tuin presenteert zich hier in al zijn facetten met frisse ideeën en innovaties van over de hele wereld. Behalve de mooiste en grootste bloempotten collectie presenteren wij meerdere nieuwe outdoor series, een nieuwe lijn met high segment Synthetics en uiteraard mogen TS Naturals en onze jaarlijkse stijltrends niet ontbreken. En bovenal introduceren wij twee nieuwe productgroepen; glas en servies. Het zal je niet verbazen dat dit jaar onze stand op spoga + gafa groter is dan ooit! We geven je hier alvast een impressie.

Outdoor series

Onze outdoor collecties spreken met hun specifieke eigenschappen verschillende tuinconsumenten aan, allen zijn ze hand bewerkt en gemaakt van hoogwaardige natuurproducten. Een TS Ceramics bloempot koop je voor het leven. Exclusief duurzaam design van de beste kwaliteit keramiek met een buitengewone glazuurlaag, én wederom handgemaakt. We hebben dit jaar extra aandacht voor eco-vriendelijke uitschieters Artstone en Cera-Mix, gemaakt van 100% gerecycled en natuurlijk materiaal. Ook binnen de submerken Artclay, Concrete, GRC, Wik’r en Zinc komen we met vernieuwende series die verschillende tuinconsumenten aanspreken. In iedere productgroep inspireren we met duurzame en trendy ontwerpen die perfect passen bij de huidige trends én de toekomstvisie.

Indoor

Onze indoorcollectie onderscheidt zich door tijdloze Handmade basics aangevuld met tal van Glazed sfeermakers in trendkleuren. TS Naturals biedt hartverwarmende manden en woondecoratie, stuk voor stuk ‘Made by hand with love’ van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals zeegras, wilgenhout, jute en bananenblad. Onze Metal collectie is gegroeid met meerdere breed inzetbare series, zeer interessant en verbindend. Met Green Decorations bieden we de retailer volledige ontzorging met kant-en-klare winkelpresentaties en aantrekkelijke pakketten in verschillenden stijltrends. En als klapper op de vuurpijl mogen we je ook nog blij maken met twee gloednieuwe collecties glaswerk en tableware.

Urban Nature tableware

Aan tafel genieten we samen van de mooiste momenten. We lachen, we luisteren en we delen onze passies. Daar hoort een prachtig servies bij, dat niet alleen past bij jouw eigen stijl maar ook samenvloeit met je bloempotten en woondecoratie.

Samen met Sharon de Jager creëerden wij het ultieme ‘mix en match’ servies; Urban Nature. Ter Steege en Sharon hebben veel gemeen. Trots zijn op je familie en op wie je bent, daar staan wij voor. Thuis is de belangrijkste plek op aarde en daar willen wij bijzondere spullen voor maken. Dat is onze passie.

 

 

TS Glass

Laat je verleiden door een absoluut oogverblindende collectie glazen vazen, traditioneel geblazen en van super kwaliteit. Exclusief voor de groenspecialist die mikt op het midden-hoog segment en de consument iets echt bijzonders wilt bieden.

TS Glass is duurzaam, zowel in design als in productie. Bovendien is het een 100% natuurlijk product en 100% handwerk. Glas raakt nooit uit de mode!

Aanmeldformulier bezoek Spoga + Gafa