The Green Venture

The Green Venture

15.02.2021 - 28.02.2021

Gasterij De Kwakel

Naar website

Ontmoet ons tijdens The Green Venture

De zeven toonaangevende bedrijven Mixt Creations, Goedegebuure, Aphrodite Orchidee, Nifem,Houwenplant, Jodeco Glass en Ter Steege, slaan de handen ineen. Een bijzondere samenwerking die een aantrekkelijke mix van aanbod oplevert. Potten, planten, arrangementen, woonitems, trends, inspiratie voor winkelinrichting, en nog veel meer.

Bloemistendag

Bloemistendag

zondag 14 maart 2021

House of Inspiration Rijssen

Naar website

Bloemistendag Ter Steege

Speciaal voor jou, de bloemist en groenspeciaalzaaak, organiseren wij een aantal keer per jaar een ‘kijk- en beleefdag’. We toveren ons House of Inspiration, de 2500m2 grote showroom in Rijssen, om tot de gezelligste groen-sfeer-dag van het land. De meest exclusieve en bijzondere items van prachtige materialen, direct leverbaar, de nieuwste trends en natuurlijk een flinke tip van de sluier van wat nog komen gaat.

Christmasworld

Christmasworld

17.04.2021 - 20.04.2021

Messe Frankfurt

Naar website

Christmasworld in Frankfurt

Christmasworld, de toonaangevende internationale vakbeurs voor de sector decoratie en feestelijke artikelen, vindt plaats in de Messe Frankfurt. Het evenement is een van de belangrijkste bestellocaties en brengt fabrikanten, handelaars en kopers uit de hele wereld samen. De beurs voor seizoensgebonden en feestelijke decoraties richt zich op de drukste en meest emotionele tijd van het jaar.