Trade Fair – Royal Flora Holland

Trade Fair – Royal Flora Holland

07.11.2023 - 09.11.2023

Aalsmeer

Naar website

Trade Fair in Aalsmeer

De Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie event op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn. Het evenement biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen. Wij verwelkomen je graag weer op onze stand tijdens de Trade Fair Aalsmeer.

IPM

IPM

23.01.2024 - 26.01.2024

Essen

Naar website

IPM in Essen

De internationale vakbeurs voor planten (IPM ESSEN) is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de tuinbouw. Het is de enige vakbeurs in zijn soort die de gehele waardeketen van planten beslaat, inclusief productie, technologie, bloemisterij, tuinelementen en het verkooppunt. Geen enkele andere plantenbeurs biedt de vakbezoeker zo’n compleet marktoverzicht en zo veelzijdige noviteiten. Natuurlijk is Ter Steege erbij als exposant. Zien we u daar?

 

Christmasworld

Christmasworld

26.01.2024 - 30.01.2024

Messe Frankfurt

Naar website

Christmasworld in Frankfurt

Christmasworld, de toonaangevende internationale vakbeurs voor de sector decoratie en feestelijke artikelen, vindt plaats in de Messe Frankfurt. Het evenement is een van de belangrijkste bestellocaties en brengt fabrikanten, handelaars en kopers uit de hele wereld samen. De beurs voor seizoensgebonden en feestelijke decoraties richt zich op de drukste en meest emotionele tijd van het jaar.

Spoga Gafa

Spoga Gafa

16.06.2024 - 18.06.2024

Keulen

Naar website

Spoga Gafa ’s werelds grootste tuinbeurs

Wij kijken uit naar spoga + gafa, de grootste tuinbeurs ter wereld. Keulen is de place to be voor iedereen, die iets in de tuin wil laten gebeuren. Specialisten en topspelers van de wereldwijde groenmarkt komen samen op spoga + gafa.