Bloemistendag

Bloemistendag

zondag 15 maart 2020

House of Inspiration Rijssen

Naar website

Bloemistendag Ter Steege

Speciaal voor jou, de bloemist en groenspeciaalzaaak, organiseren wij een aantal keer per jaar een ‘kijk- en beleefdag’. We toveren ons House of Inspiration, de 2500m2 grote showroom in Rijssen, om tot de gezelligste groen-sfeer-dag van het land. De meest exclusieve en bijzondere items van prachtige materialen, direct leverbaar, de nieuwste trends en natuurlijk een flinke tip van de sluier van wat nog komen gaat.

Volledig verzorgd

Zoals je van ons gewend bent,  is deze dag volledig verzorgd inclusief eten en drinken. Verwacht een sfeervolle verrassende dag. Laat je inspireren door een werkelijk uniek assortiment aan sfeervolle bloempotten en woonartikelen. We hebben een team enthousiaste accountmanagers voor je klaar staan, mensen uit het vak, die jouw liefde voor groen en sfeer delen.

The Flower Bazar Hamburg

The Flower Bazar Hamburg

22.03.2020 - 24.03.2020

Boltze Braak

Naar website

The Flower Bazar in Braak, bij Hamburg

Detaillisten, bloemisten, tuincentra, bouwmarkten en retailers in woonaccessoires bezoeken graag deze sfeervolle, kleurrijke trendbeurs. The Flower Bazar staat volledig in het teken van bloemen en planten, in combinatie met woonaccessoires en decoratieve producten.

Journées des Collection

Journées des Collection

07.04.2020 - 09.04.2020

Marseille

Naar website

Journées des Collection in Marseille

Al 18 jaar lang zijn de Journées des Collections Jardin – JdC Garden Trends, de ontmoetingsplaats voor distributie en leveranciers in de tuinsector. Tijdens deze tuinbeurs tonen wij graag onze bijzondere collectie. Bezoek onze stand in Hal 1 – G30.

Trendz

Trendz

23.08.2020 - 25.08.2020

Evenementenhal Gorinchem

Naar website

TRENDZ najaar 2020

Het grootste en meest complete inspiratie – en inkoopmoment voor retailers in living & lifestyle. Met welke nieuwe collecties ga jij je onderscheiden de komende maanden? Welke trends voeren de boventoon en wat zijn de nieuwste merken en populairste producten? Kom om dit te ontdekken én om je najaarscollectie in te kopen op 23, 24 en 25 augustus naar TrendZ Najaar 2020 in Gorinchem.

Spoga Gafa

Spoga Gafa

06.09.2020 - 08.09.2020

Keulen

Naar website

Spoga Gafa ’s werelds grootste tuinbeurs

Wij kijken uit naar spoga + gafa, de grootste tuinbeurs ter wereld. Keulen is de place to be voor iedereen, die iets in de tuin wil laten gebeuren. Specialisten en topspelers van de wereldwijde groenmarkt komen samen op spoga + gafa. Ontmoet ons in HAL 10.1 op de STANDS A28 + A30 + B38. Je kunt ons niet missen.

IPM

IPM

26.01.2021 - 29.01.2021

Essen

Naar website

IPM in Essen

De belangrijkste tuinbouwbeurs ter wereld draait om oplossingen en innovaties in de groene sector. De Internationale Plantenbeurs wordt sinds 1983 jaarlijks gehouden op de Messe Essen. Hier presenteren exposanten steeds vaker producten die duurzaam zijn en geschikt voor klimaatverandering. Denk hierbij aan warmte- en koudetolerante planten- en struiksoorten, milieuvriendelijke en grondstofbesparende verpakkingsoplossingen, organische meststoffen en substraten, luchtreiniging, onderhoudsvriendelijke kamerplanten en potten van duurzame en biologisch afbreekbare materialen.

 

Christmasworld

Christmasworld

29.01.2021 - 02.02.2021

Messe Frankfurt

Naar website

Christmasworld in Frankfurt

Christmasworld, de toonaangevende internationale vakbeurs voor de sector decoratie en feestelijke artikelen, vindt plaats van 29 januari tot 2 februari 2021 in de Messe Frankfurt. Het evenement is een van de belangrijkste bestellocaties en brengt fabrikanten, handelaars en kopers uit de hele wereld samen. De beurs voor seizoensgebonden en feestelijke decoraties richt zich op de drukste en meest emotionele tijd van het jaar.