Je kunt ons vinden op de mooiste en grootste groenbeurzen. Wil je ons op de beurs bezoeken, neem dan contact op met je accountmanager of mail naar info@tersteege.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar +31 (0) 548 535020.

Inspiration Tour

Inspiration Tour

28 mei t/m 21 juni 2019

House of Inspiration, Rijssen

Naar website

Ter Steege doet mee aan Inspiration Tour

De Inspiration Tour is een initiatief van acht leveranciers uit de tuinbranche, gevestigd in Oost-Nederland. Bezoek meerdere showrooms per dag!

Bloemistendag

Bloemistendag

zondag 14 juli 2019

House of Inspiration, Nijverheidsstraat 53 Rijssen

Naar website

Bloemistendag Ter Steege

Speciaal voor jou, de bloemist en groenspeciaalzaaak, organiseren wij op zondag 14 juli 2019 een ‘kijk- en beleefdag’. We toveren het House of Inspiration om in een showroom toegespitst op alles waar jouw winkel voor warm loopt. Te beginnen met Green Decorations, een nieuw winkelconcept dat we hebben gemaakt om je te ontzorgen. De meest exclusieve en bijzondere items van prachtige materialen, direct leverbaar, de nieuwste trends en natuurlijk een flinke tip van de sluier van wat nog komen gaat. Zo introduceren we met trots TS Glass en TS Tableware waarover we je graag alles vertellen tijdens deze bijzondere dag.

Volledig verzorgd

Zoals je van ons gewend bent, of misschien nóg niet, is deze dag volledig verzorgd inclusief eten en drinken. Verwacht een sfeervolle verrassende dag. Laat je inspireren door een werkelijk uniek assortiment aan sfeervolle bloempotten en woonartikelen. We hebben een team enthousiaste accountmanagers voor je klaar staan, mensen uit het vak, die jouw liefde voor groen en sfeer delen.

Trendz

Trendz

25, 26 en 27 augustus 2019

Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Naar website

Het grootste en meest complete inspiratie – en inkoopmoment voor retailers in living & lifestyle

Met welke nieuwe collecties ga jij je onderscheiden de komende maanden? Welke trends voeren de boventoon en wat zijn de nieuwste merken en populairste producten? Kom om dit te ontdekken én om je najaarscollectie in te kopen op 25, 26 of 27 augustus naar TrendZ Najaar 2019 in Gorinchem.

Nieuw deze editie: Onze bovenverdieping is vernieuwd tot een tweede hypermoderne en volwaardige beurshal, met meer dan 2.000 extra vierkante meters beursvloeren dus veel extra aanbod en inspiratie. Concepten die je op de bovenverdieping kunt vinden zijn o.a. New design, Young & Trendy, Fashion & Accessoires, Fairtrade en een compleet aanbod voor tuincentra en bloemisten i.s.m. Bloem & Blad.

Spoga Gafa

Spoga Gafa

1 t/m 3 september 2019

Keulen

Naar website

Ter Steege aanwezig op Spoga Gafa

Tijdens Spoga Gafa tonen wij u graag onze bijzondere collectie potten en lifestyle accessoires voor 2018. Hal 10.1, stand A030/B031, B038/C039, A033.