Trendz

Trendz

28.08.2022 - 30.08.2022

Evenementenhal Gorinchem

Naar website

TRENDZ najaar 2022

Het grootste en meest complete inspiratie – en inkoopmoment voor retailers in living & lifestyle. Met welke nieuwe collecties ga jij je onderscheiden de komende maanden? Welke trends voeren de boventoon en wat zijn de nieuwste merken en populairste producten? Kom om dit te ontdekken én om je najaarscollectie in te kopen naar TrendZ Najaar in Gorinchem.

Bloemistendag

Bloemistendag

zondag 9 oktober

Ter Steege

Naar website

Bloemistendag Ter Steege

Speciaal voor jou, de bloemist en groenspeciaalzaaak, organiseren wij een aantal keer per jaar een ‘kijk- en beleefdag’. We toveren onze showroom om tot de gezelligste groen-sfeer-dag van het land. Binnenkort ontvangt u informatie over onze nieuwste editie in oktober 2022. Stay tuned!

IPM

IPM

24.01.2023 - 27.01.2023

Essen

Naar website

IPM in Essen

De internationale vakbeurs voor planten (IPM ESSEN) is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de tuinbouw. Het is de enige vakbeurs in zijn soort die de gehele waardeketen van planten beslaat, inclusief productie, technologie, bloemisterij, tuinelementen en het verkooppunt. Geen enkele andere plantenbeurs biedt de vakbezoeker zo’n compleet marktoverzicht en zo veelzijdige noviteiten. Natuurlijk is Ter Steege erbij als exposant. Zien we u daar?