VOORJAAR – ZOMER COLLECTIE 2021

VOORJAAR – ZOMER COLLECTIE 2021

Vanaf 1 juni 2020

House of Inspiration Rijssen

Naar website

Vanaf 1 juni staat de voorjaar -zomercollectie 2021 te schitteren in ons House of Inspiration. Verrassende producten, nieuwe trendstijlen en meer. Onze accountmanagers laten je het graag zien. Maak direct een afspraak.

IPM

IPM

26.01.2021 - 29.01.2021

Essen

Naar website

IPM in Essen

De belangrijkste tuinbouwbeurs ter wereld draait om oplossingen en innovaties in de groene sector. De Internationale Plantenbeurs wordt sinds 1983 jaarlijks gehouden op de Messe Essen. Hier presenteren exposanten steeds vaker producten die duurzaam zijn en geschikt voor klimaatverandering. Denk hierbij aan warmte- en koudetolerante planten- en struiksoorten, milieuvriendelijke en grondstofbesparende verpakkingsoplossingen, organische meststoffen en substraten, luchtreiniging, onderhoudsvriendelijke kamerplanten en potten van duurzame en biologisch afbreekbare materialen.

 

Christmasworld

Christmasworld

29.01.2021 - 02.02.2021

Messe Frankfurt

Naar website

Christmasworld in Frankfurt

Christmasworld, de toonaangevende internationale vakbeurs voor de sector decoratie en feestelijke artikelen, vindt plaats van 29 januari tot 2 februari 2021 in de Messe Frankfurt. Het evenement is een van de belangrijkste bestellocaties en brengt fabrikanten, handelaars en kopers uit de hele wereld samen. De beurs voor seizoensgebonden en feestelijke decoraties richt zich op de drukste en meest emotionele tijd van het jaar.