Welkom bij Ter Steege Thuis

Ter Steege is de leverancier van een breed eigen assortiment potten, lifestyle artikelen en souvenirs, gevestigd in Nederland en ook wereldwijd actief. Het bedrijf is een solide familieonderneming met 70 betrokken medewerkers, werkzaam in moderne, strategisch gelegen vestigingen in Nederland, Brazilië en Azië. Betrouwbaarheid, professionaliteit, samenwerken, betrokkenheid en klant centraal zijn belangrijke kernwaarden van deze onderneming. De producten worden door de eigen designafdeling ontworpen en op eigen locaties in o.a. Azië geproduceerd. De klanten bevinden zich over de gehele wereld en variëren van tuincentra, bloemisten, groothandelaren en hydro specialisten tot winkelketens en bouwmarkten.

Onze missie: Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis.

Bezoekers zijn dan ook van harte welkom bij Ter Steege Thuis in het House of Inspiration in Rijssen of de compacte showroom in Aalsmeer.

  • Ter Steege pand in Rijssen

Meer over Ter Steege

Marskramer Albert Ter Steege

Historie

Als marskramer trekt Albert ter Steege in 1933 met paard en wagen langs de mensen in de wijde omgeving van Enter om zijn huishoudproducten te verkopen. Onder het huidige management, de derde generatie Ter Steege, is de onderneming uitgegroeid tot een belangrijke leverancier aan verschillende retailkanalen met een focus op groen.

Logistiek centrum Ter Steege

20.000m2 magazijn

Vanuit het magazijn van ruim 20.000m2, dat is gevestigd in Rijssen, draagt Ter Steege zorg voor een optimale logistieke dienstverlening. Ter Steege is gevestigd in Nederland en wereldwijd actief.

Lees meer