Welkom bij Ter Steege Thuis

Wij zijn leverancier van een groot en divers assortiment potten, lifestyle artikelen en souvenirs. Al onze producten zijn eigen design en worden op eigen locaties in onder andere Azië en Portugal vervaardigd. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld , variërend van tuincentra, bloemisten, groothandelaren en hydro specialisten tot winkelketens en bouwmarkten. We zijn een familiebedrijf met 70 betrokken medewerkers, werkzaam in moderne, strategisch gelegen vestigingen in Nederland, Brazilië en Azië. Betrouwbaarheid, professionaliteit, samenwerken, betrokkenheid en klant centraal zijn onze belangrijkste kernwaarden. Onze missie: ‘Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis.’ Kom de collecties van onze merken Artstone en TS Collection bekijken in het House of Inspiration in Rijssen of de compacte showroom in Aalsmeer.

Meer over Ter Steege

Marskramer Albert Ter Steege

Historie

Als marskramer trekt Albert ter Steege in 1933 met paard en wagen langs de mensen in de wijde omgeving van Enter om zijn huishoudproducten te verkopen. Onder het huidige management, de derde generatie Ter Steege, is de onderneming uitgegroeid tot een belangrijke leverancier aan verschillende retailkanalen met een focus op groen.

Logistiek centrum Ter Steege

20.000m2 magazijn

Vanuit het magazijn van ruim 20.000m2, dat is gevestigd in Rijssen, draagt Ter Steege zorg voor een optimale logistieke dienstverlening. Ter Steege is gevestigd in Nederland en wereldwijd actief.

Lees meer