Merken voor de consument:

  • Artstone planter
  • TS Collection

Thuis bij een solide familiebedrijf

Met 70 werknemers zijn wij de afgelopen decennia uitgegroeid tot een serieuze leverancier aan de tuinmarkt. Onze missie; ‘Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis’ wordt niet alleen naar buiten uitgedragen, maar is ook voelbaar wanneer je binnen bent. Elke werknemer draagt bij ons verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan een goede klanttevredenheid. Onze relaties met klanten maar ook met leveranciers en derden gaan wij aan voor lange termijn, waarbij vertrouwen en betrokkenheid zwaar weegt. Ons team bestaat uit veel ervaren medewerkers. Door de komst van starters de afgelopen jaren is er een grotere diversiteit ontstaan in het gehele team wat positief bijdraagt aan de dynamiek in de onderneming en de groei die door de directie wordt nagestreefd. Bekijk direct onze vacatures.

Bert Montizaan, Inkoop

Als inkoper ben ik veel op reis. Onze leveranciers en productielocaties bevinden zich in Azië, maar ook dichter bij huis in Europa. Voorafgaand aan een inkoopreis worden de eisen en wensen van nieuwe artikelen, materialen of structuren goed doorgesproken. Het is altijd weer spannend wanneer nieuwe monsters in Rijssen aankomen, vervolgens stellen we de nieuwe collectie samen.

Bert Montizaan

Gwen Tuitert, Ontwerp

Als vormgever zit ik op de afdeling Ontwerp & Styling. Op deze creatieve afdeling ontwerpen wij producten en zorgen wij voor de creatie van allerlei promotionele uitingen; verpakkingen, winkelpresentaties, catalogi, beursstands en onze beide showrooms, waaronder het House of Inspiration in Rijssen van maar liefst 2000m2.

Gwen Tuitert

Jasper Veldhuis, Accountmanagement

Persoonlijk contact met onze klant vinden wij bij Ter Steege belangrijk, daarom bezoeken wij onze klanten regelmatig en ontvangen wij ze graag in het House of Inspiration. Onderweg heb ik de beschikking over cijfers en statistieken wat mij in staat stelt de klant van een goed advies te voorzien. Het team van accountmanagers krijgt ondersteuning van ervaren verkoopcollega’s op kantoor.

Petra Wilbrink, Marketing

Er zijn veel verschillende werkzaamheden op deze afdeling. Alle promotionele activiteiten van Ter Steege en haar merken worden hier geïnitieerd en uitgevoerd. Wij signaleren trends en zien het belang in van de pot-plantcombinatie, daarom zoeken we de samenwerking met ketenpartners op, zoals leveranciers van planten.

Petra Wilbrink

Marcel Horst, Logistiek

Ter Steege levert haar afnemers direct vanuit voorraad. Om dit te kunnen doen hebben we in Rijssen een grote opslaglocatie waar alle producten worden verwerkt. Ik zorg er samen met collega’s voor dat de stroom van binnenkomende containers tot uitgaande orders efficiënt verloopt.

Marcel Horst

Richard Dittrich, Magazijn

Ik controleer alle uitgaande orders voordat ze per vrachtwagen vervoert worden naar onze klanten. Daarnaast ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het tijdig en correct picken en leveren van uitgaande orders vanuit ons magazijn in Rijssen.

Richard Dittrich

Ina Rutterkamp, Styling

Het is belangrijk dat onze producten goed gepresenteerd worden op de winkelvloer. Bij veel van onze klanten staan presentatiemeubels in de winkel, het is mijn taak deze in te richten volgens de vastgestelde schappenplannen. Dit doe ik ook op de vele beurzen waar we het hele jaar door staan en in de showrooms in Rijssen en Aalsmeer.

Ina

Meer over Ter Steege

TS Collection Ter Steege | Plantenbak | Bloempot | Groen

Vacatures

Ter Steege heeft regelmatig openstaande vacatures. Bekijk het aanbod van dit moment.

Lees verder
Ter Steege Rijssen

Organisatie

Ter Steege B.V. is een bekende leverancier van potten, sfeerartikelen en souvenirs, met vestigingen in Rijssen en Aalsmeer.

Lees verder